Sosyal Medya

Eğitim

M Plus Türkiye’ye TEGEP’ten ‘En İyi’ ödülü!

Türkiye’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı (BPO) şirketlerinden M Plus Türkiye, CMC Akademi bünyesinde hayata geçirdiği Eğitmen Gelişim Programı Projesi ile Türkiye Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği’nin (TEGEP) düzenlediği TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri Yarışması'nda 'En İyi İç Eğitmen Gelişim Programı’ ödülünün sahibi oldu.

M Plus Türkiye’ye TEGEP’ten ‘En İyi’ ödülü!

Türkiye’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı (BPO) şirketlerinden M Plus Türkiye, CMC Akademi bünyesinde hayata geçirdiği Eğitmen Gelişim Programı Projesi ile Türkiye Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği’nin (TEGEP) düzenlediği TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri Yarışması’nda ‘En İyi İç Eğitmen Gelişim Programı’ ödülünün sahibi oldu.

Kurumlardaki başarılı uygulamaların görünür hale gelmesi ve ödüllendirilmesi, iyi ve örnek uygulamaların paylaşılarak yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri sahipleriyle buluştu. Avrupa’nın en hızlı büyüyen BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M Plus bünyesinde hizmet veren M Plus Türkiye, kendi bünyesinde geliştirdiği Eğitmen Gelişim Programı Projesi ile ‘En İyi İç Eğitmen Gelişim Programı’ ödülüne layık görüldü.

CMC Akademi Eğitmen Gelişim Programı ile kurum içindeki eğitmenleri mesleki anlamda geliştirmek ve çalışan deneyimine katkı sunmalarını sağlamak hedefleniyor. Programa katılan eğitmenler 6 ay boyunca mesleki ve teknik eğitimlerden geçerek çeşitli değerlendirmelere tabi oldular ve proje ödevi teslimi ile programdan mezun oldular.

“Çalışanlarımızın işlerinde ustalaşmalarını hedefliyoruz”

M Plus Türkiye İK, Kalite ve Eğitim, İdari İşler ve Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Şanlıoğlu 2020 yılında hayata geçirdikleri CMC Akademi ile ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Türkiye çapında yaklaşık 7 bin kişilik büyük bir aile olduklarını söyleyen Şanlıoğlu,

“Çalışanlarımızın gelişimine büyük önem veriyoruz. Çalışanlarımızın gelişimi ve işlerinde ustalaşmaları hedefiyle kendi bünyemizde kurduğumuz CMC Akademi ile pek çok program hayata geçirdik. Eğitmen Gelişim Programı da bunlardan biri. Kasım 2020’de başlatıp 55 saat sürdürdüğümüz eğitimlerimizi materyallerle destekleyerek, süreç boyunca gelişimi takip ettik. Hem çalışma arkadaşlarımızdan geri bildirimler alarak hem de onlara geri bildirimler sağlayıp program dâhilinde “Değer Yaratan Konuk Davetleri” gerçekleştirdik ve eğitim kapsamımızı bir seviye daha ileriye taşıdık. Bizi bu kıymetli ödüle layık gören TEGEP’e teşekkür ediyoruz. Bu ödül tüm M Plus Türkiye ailesi için gurur verici bir armağan oldu” dedi.