Sosyal Medya

MacOS

Mac Bilgisayar Alırsanız, Beats Kulaklık Hediye!

Apple Türkiye, Online mağazadan yapılan Mac bilgisayar ürünleriyle beraber, Beats By Dr. Dre Solo2 kulaklığını hediye edeceğini açıkladı.

Apple Türkiye, Online mağazadan yapılan Mac bilgisayar ürünleriyle beraber, Beats By Dr. Dre Solo2 kulaklığını hediye edeceğini açıkladı.

Apple, İstanbul’da açtığı 2 Apple Store’un yanında Online mağazasıyla da tüm Türkiye’ye hizmet veriyor. Bu bağlamda, Apple Eğitim kategorisi altında düzenlediği bir okula dönüş kampanyası ile Apple, Mac bilgisayar alan kullanıcılarına Beats Solo2 hediye edeceğini açıkladı!

news_-apple-turkiye-mac-bilgisayar-alana-beats-solo-2-kulaklik-hediye-ediyor-2015

Bilindiği gibi Apple, Eğitim için Store adı altında, öğrenciler ve eğitmenler için belirli indirimlerle geçerli müşterilerini, ürünleriyle buluşturuyor. Belirli bir oranda, öğrenci ve eğitmenlere indirim sağlayan Apple, okulların açılması öncesinde alışveriş yapacak öğrenciler veya öğretmenler için, Beats kulaklık hediye kampanyası düzenledi.

news_2-apple-turkiye-mac-bilgisayar-alana-beats-solo-2-kulaklik-hediye-ediyor-2015

Söz konusu kampanyaya göre Apple Eğtim Mağazası’ndan satın alınacak iMac, Mac Pro, Yeni MacBook, MacBook Air veya MacBook Pro modellerinden herhangi birinin yanında, 699 Lira fiyat etiketine sahip Beats Solo2 kulaklığını hediye edilecek. Hediye kapsamının detaylarında, herhangi bir özelleştirme yapılsın ya da yapılmasın her Mac bilgisayar alana, 699 Lira Beats çeki hediye edileceği yer alıyor.

Hediye edilen bu Beats Solo2 ürünü, kablolu modeli kapsıyor. Ancak, eğer ki kullanıcılar Beats Solo2 Wireless modelini tercih etmek isterlerse de Apple, aradaki fiyat farkının yani 300 Liranın ödenmesi koşuluyla, yine 699 Liralık bir çek hediye ediyor. Ancak tabii ki bu çek sadece Beats Solo2 Wireless ürünü için geçerli. Yani farklı bir ürün için kullanılma imkanı bulunmuyor.

news_1-apple-turkiye-mac-bilgisayar-alana-beats-solo-2-kulaklik-hediye-ediyor-2015

Şu an için sadece Apple Eğitim Mağazası kapsamında geçerli olan bu kampanya, normal mağazaya yansır mı bilinmez ancak zaten ülkemizde artış gösteren Mac bilgisayar satışlarına etki edebileceği, tahmin edilenler arasında yer alıyor. Ayrıca kampanyanın bitiş tarihi de açıklanmamış durumda.