Sosyal Medya

Donanım

MacBook Air M2 çift portlu şarj adaptörü ile birlikte geliyor!

Mac'inizde bir bağlantı noktasından vazgeçmeden iPhone'unuzu artık şarj edebilirsiniz. MacBook Air M2'nin en önemli yükseltmelerinden biri bilgisayarın içinde değil dışında olmuş olabilir. Apple tanıtım bir parçası olarak , yeni Air'in 10 çekirdekli GPU sürümünün iki USB-C bağlantı noktası içeren 35W'lık bir şarj adaptörle birlikte geleceğini duyurdu.

MacBook Air M2 çift portlu şarj adaptörü ile birlikte geliyor!

Mac’inizde bir bağlantı noktasından vazgeçmeden iPhone’unuzu artık şarj edebilirsiniz.

MacBook Air M2’nin en önemli yükseltmelerinden biri bilgisayarın içinde değil dışında olmuş olabilir. Apple tanıtım bir parçası olarak , yeni Air’in 10 çekirdekli GPU sürümünün iki USB-C bağlantı noktası içeren 35W’lık bir şarj adaptörle birlikte geleceğini duyurdu. Bu bir çok kullanıcı için hoş bir sürpriz oldu. Zira iPhone şarj ederken cihazınızın bir portundan feragat etmenize artık gerek kalmayacak.

Cihazın ultra ince özelliklerinin yanında yalnızca iki Thunderbolt/USB-C jakına sahip olduğu göz önüne alındığında, birden fazla çevre birimi kullanıyorsanız bu bir hayat kurtarıcı özellik haline gelebilir.

Bağlantı konusunda endişeniz yoksa, MacBook Air’i 30 dakikada yüzde 50’ye kadar hızla şarj edebilen isteğe bağlı bir 67 W’lık bir şarj adaptör  seçeneği de bulunuyor. Bu model aslında 14 inç MacBook Pro modeliyle birlikte gelen adaptör. Ancak Air M2’nin daha düşük güç çekişi, Pro için 96W yükseltmesi gerektiğinde hızlı şarjı pratik hale getiren bir özellik olabilir.

Gelelim fiyatına,

35W Çift USB-C Bağlantı Noktalı Güç Adaptörü, kompakt ve normal boyutlarda “çok yakında” olarak listeleniyor ve 8 çekirdekli GPU Air’i satın alırsanız veya güç için adaptör kullanmak istiyorsanız, harici olarak 59 $’a satılacak.

Bu Çift bağlantı noktalı şarj adaptörü modeli şimdilik yalnızca Kanada, Çin, Japonya, Meksika, Filipinler, Tayvan, Tayland ve ABD’deki müşterilere sunulacak, bu nedenle dünyanın diğer yerlerinde daha fazla rahatlık isteyenlerin biraz daha beklemesi gerekebilir.