Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

MARS Titanium Metal Kart ile ayrıcalıklı yaşamın kapıları açıldı

Kullanıcılarına tek uygulama ve kartla bankalardaki tüm işlemlerini yönetebilme imkânı veren ve premium bir finans deneyimi sunan MARS, Titanium Metal Kart üyeliğiyle kullanıcılarına avantajlar sağlamaya devam ediyor.


MARS Titanium Metal Kart ile ayrıcalıklı yaşamın kapıları açıldı

 

Kullanıcılarına tek uygulama ve kartla bankalardaki tüm işlemlerini yönetebilme imkânı veren ve premium bir finans deneyimi sunan MARS, Titanium Metal Kart üyeliğiyle kullanıcılarına avantajlar sağlamaya devam ediyor.  16 gram saf metalden üretilen, Mastercard gümüş logolu Metal Karta herhangi bir ön koşul olmadan sahip olabilmek mümkün. MARS Titanium Metal Kartlılar, yurt içi ve yurt dışında seyahatten restorana, teknolojiden modaya tüm harcamalarında anında kazanabiliyor ve harcarken mil biriktiriyor.

Geleceğin bankacılık deneyimini bugünden yaşatmak için yakın zamanda yolculuğuna başlayan ve Türkiye’de neobank dönemini başlatan MARS, Titanium Metal Kart ile kullanıcılara ayrıcalıklı imkanlar sunmaya devam ediyor. 16 gram saf metalden üretilen, Mastercard gümüş logolu MARS Titanium Metal Karta kullanıcılar herhangi bir ön koşul olmadan sahip olabiliyor.

Mastercard gümüş logosuna sahip kartlarıyla MARS Titanium Metal Kart kullanıcıları kartlarını tüm dünyada ve tüm ATM’lerde kullanabiliyor. Titanium Metal Kart sahipleri ayrıca 20’den fazla ülkede yüzlerce ayrıcalıktan faydalanabiliyor ve tüm dünyada alışveriş yapabiliyor. Yurt dışı harcamalarında kur avantajından faydalanabilen kullanıcılar, giyimden restorana, araç kiralamadan konaklamaya pek çok avantaja sahip oluyor. Yurt içinde ise tüm harcamalarında yüzde 5 MARS Miles kazanıyorlar.

Tüm kart limitleri MARS Titanium Metal Kartta birleşiyor
MARS Titanium Metal Kart sahipleri Türkiye’de ilk kez tüm ATM’lerden diledikleri kartı seçerek ücretsiz para çekebiliyor; ayrıca istedikleri kartlarından MARS’a ücretsiz para yatırabiliyor. Kullanıcılar, MARS’a tanımladıkları kartların limitlerini MARS kartta birleştirilip tek seferde ve tek yerden tüm finansal ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Kolonilerde her ay yenilenen ayrıcalıklar ve tüm alışverişlerde yüzde 5 MARS Miles kazanma fırsatı
Titanium Metal Kartın sunduğu imkanlar arasında ücretsiz fast track ve Lounge, Alfred ile yüzde 20’ye varan özel şoför hizmeti, İSPARK’ta ayda dört kere ücretsiz park, Galataport İstanbul deniz dolmuşlarda yüzde 50 ve gurme restoranlarda yüzde 20 indirim yer alıyor. Mastercard gümüş logolu MARS Titanium Metal Kart ayrıca yurt dışında Hilton, Mandarin, Hyatt gibi markalarda avantajlar sunuyor. Kullanıcılar, Burberry, Harvey Nichols, Michael Kors, Beymen, Polo Ralph Lauren gibi ünlü markalarda indirim fırsatına sahip oluyor.

Kullanıcılar ayrıca, her ay değişen şehirdeki en gurme restoranlarda ve tüm kolonilerdeki harcamalarında yüzde 20 indirim ve yüzde 5 MARS Miles kazanıyor. Hepsiburada Premium, Amazon Prime ile Netflix, Exxen, Gain, S sports, Spotify veya YouTube Premium üyelikleri içinden seçecekleri bir tanesine de ücretsiz sahip oluyorlar.

MARS millerde zaman aşımı yok
MARS mil programında büyük avantajlar sunuyor. Tüm harcamalarda anında yüzde 5 mil kazandıran Titanium Metal Kart ile MARSlılar, MARS Miles cüzdanlardaki milleri istedikleri zaman dönüştürüp TL cüzdanlarına ve hesaplarına aktarabiliyorlar. MARS Miles’da zaman aşımı bulunmuyor.

Ayda sadece 250 TL ile üyelik ücretinin çok daha fazlasını sadece Türkiye’de değil tüm gezegende kazandıran, ön koşulsuz ayrıcalıklar sunan MARS Titanium Metal Kartı www.marsneo.comadresinden inceleyebilir, Appstore veya Playstore’lardan indirebilirsiniz.