Sosyal Medya

Donanım

Marshall’dan mekanın ruhunu değiştiren hoparlörler!

Marshall, tutkulu müzikseverler için şık ve ikonik tasarımlarıyla dikkat çeken hoparlör modelleri sunuyor. Ses kalitesiyle öne çıkan Marshall, ev ve taşınabilir serileriyle farklı beklentileri olan kullanıcılara hitap ediyor.

Marshall’dan mekanın ruhunu değiştiren hoparlörler!

Marshall, tutkulu müzikseverler için şık ve ikonik tasarımlarıyla dikkat çeken hoparlör modelleri sunuyor. Ses kalitesiyle öne çıkan Marshall, ev ve taşınabilir serileriyle farklı beklentileri olan kullanıcılara hitap ediyor.

1965 yılında sahnede daha güçlü ses verecek bir varlığa ihtiyaç duyulmasıyla ikonlaşan ilk amfisini üreten Marshall, şık ve ikonik tasarımlı hoparlör modellerini müzikseverlerle buluşturuyor. Eric Clapton, Jimi Hendrix, Jimmy Page gibi efsane müzisyenlerin favori amfi markası olan markanın kurucusu Jim Marshall OBE, müzik dünyasında “yüksek sesin babası” lakabı ile tanınıyor. Müzikle iç içe geçen bir geleneği 60 yıldır sürdüren Marshall, kullanıcılarına taşınabilir ve ev içi kullanıma yönelik farklı hoparlör çeşitleri sunuyor.

Marshall’ın farklı boyutlardaki zengin seçeneklerinden biri ile konseri evde yaşayın!

Marshall, Acton II, Stanmore II ve Woburn II ikonik hoparlörleri ile evinize müzik şöleni getiriyor. Ev serisindeki en küçük boyuta sahip Acton II modeli, müziğinizi hiçbir kabloya gerek duymadan stereo sesle çalmayı mümkün kılıyor.

Serinin bir diğer ürünü Marshall Stanmore II hoparlör, mekânın havasını değiştiren bir tasarıma sahip. Marshall Stanmore II, iki farklı bluetooth bağlantılı cihaz arasında rahatlıkla geçiş yapabiliyor.

Ev serisinin en görkemli modeli olan Marshall Woburn II, yüksek frekanslı tiz seslerde temiz bir dinleme deneyimi sunarken düşük frekanslı baslarda net ve canlı ses aralığı sunmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca modelin ahşap kabin yapısı sıcak ve doğal bir ses duyulmasına yardımcı oluyor. Bununla beraber ev serisinin her üç modeli de RCA ya da 3,5 mm girişe takılarak kablolu bağlantı sunabiliyor.

20 saatlik kesintisiz müzik deneyimi!

Marshall, geliştirdiği taşınabilir hoparlör modellerinde yeni nesil teknolojiler kullanıyor. Marshall Stockwell II, yalnızca 20 dakikalık şarj ile 6 saat, tamamen şarj edildiğinde ise 20 saatten fazla kullanım süresi sunarken, silikon dış kaplaması ve çelikten imal edilen ön ızgarasıyla sağlam bir dokuya sahip.

Modelin suya dayanıklı bir yapıda olduğunu tescilleyen IPX4 sertifikası da bulunuyor. Red Dot Tasarım Ödüllü Marshall Emberton, tasarımdaki mükemmel işçilik ve dengeli ses performansıyla öne çıkıyor. Aynı zamanda hoparlörün IPX7 suya dayanıklılık sertifikası da bulunuyor.

Taşınabilir Serinin En Yeni Modeli: Marshall Willen

Marshall’ın taşınabilir serisinin en yeni ürünü Willen, müzikseverler ile buluşuyor. Sadece 300 gr ağırlığında olan Marshall Willen, her yere rahatlıkla taşınabiliyor. 15 saatten fazla çalma süresine sahip olan Willen, suya ve toza dayanıklılığını  IP67 sertifikasıyla kanıtlıyor.

Bluetooth 5.1 teknolojisi aracılığıyla iletişim kurabilen Marshall Willen aynı zamanda “stack modu” ile birden çok hoparlörü birbiriyle eşleştirilebiliyor. Willen’ın dahili mikrofonu sayesinde ürünün ön tarafında bulunan kontrol düğmesi kullanılarak aramalar cevaplanabiliyor.

Willen’ın sağlam yapısı PVC içermediği gibi içeriğinde de yüzde 60 oranında geri dönüştürülebilir plastik kullanılarak sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.