Sosyal Medya

Otomobil

MARVEL FUTURE FIGHT 7. Yıl Dönümünü Oyun İçi Ödüllerle Kutluyor!

Netmarble rekorlar kıran mobil RYO’su MARVEL Future Fight 7. Yıldönümünü, sınırlı süreli ödüller ve etkinlikler ile kutluyor. 30 Nisanda 7. Yıldönümüne hazırlanırken, 9 Nisan – 29 Nisan arasında oyunculara eşsiz eşyalar ve ödüller kazanma fırsatı sunan özel bir geri sayım başlayacak.

MARVEL FUTURE FIGHT 7. YILDÖNÜMÜNÜ OYUN İÇİ ÖDÜLLER, ETKİNLİKLER VE DAHA FAZLASIYLA KUTLUYOR

Netmarble rekorlar kıran mobil RYO’su MARVEL Future Fight 7. Yıldönümünü, sınırlı süreli ödüller ve etkinlikler ile kutluyor. 30 Nisanda 7. Yıldönümüne hazırlanırken, 9 Nisan – 29 Nisan arasında oyunculara eşsiz eşyalar ve ödüller kazanma fırsatı sunan özel bir geri sayım başlayacak. Bugün itibariyle Yıldönümü etkinliğine ön kayıt yapmak isteyen oyuncular şu adresten kaydolabilir: http://www.marvelfuturefight.com/mff7thanniv/.

MARVEL Future Fight’ın 7. Yıldönümü detaylarını aşağıda bulabilirsiniz:

  • Yıldönümü Geri Sayım Etkinliği (Nisan 9 – 29) – Promosyon süresince günlük giriş yapan oyuncular Kategori-2 Yükseltme Bileti, 4★ Artefakt Sandığı, Odin’in Kutsaması Sandığı ve toplam 600 Kristal içeren çeşitli ödüller alabilecek.
  • Yıldönümü Kutlama Etkinliği (30 Nisan) – Tüm oyuncular Kategori-2 Karakter Seçici, 700 Kristal ve 2.200.000 Altın aldıktan sonra 30 Nisanda giriş yapan oyuncular ek olarak Kategori-3 Karakter Seçici, 7. Yıldönümü Çizgi Roman kartı elde edebilecekler.

MARVEL Future Fight altıncı yılını dünya çapında 120 milyondan fazla oyuncuyla kutladı. Oyun şu anda dünya çapında App Store® ve Google Play™’de mevcuttur.

Daha fazla bilgi için lütfen web sitesini ziyaret edin: http://marvelfuturefight.netmarble.com.