Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Massive Bio Dergisi Dergilik’te Yerini Aldı 

Biyoteknoloji endüstrisinde onkoloji odaklı yapay zeka programına sahip tek şirket olan Massive Bio’nun, kurum içi haberlerin yer aldığı Massive Bio dergisi Dergilik platformunda yerini aldı. 

Massive Bio Dergisi Dergilik’te Yerini Aldı

Biyoteknoloji endüstrisinde onkoloji odaklı yapay zeka programına sahip tek şirket olan Massive Bio’nun, kurum içi haberlerin yer aldığı Massive Bio dergisi Dergilik platformunda yerini aldı. 

Biyoteknoloji endüstrisinde onkoloji odaklı yapay zeka programına sahip tek şirket olan Massive Bio, yakın zamanda hayata geçirdiği kurum içi haberlerin yer aldığı Massive Bio dergisi ile Dergilik platformunda yerini aldı.

Kanser hastalarını klinik araştırmalarla buluşturmanın en hızlı ve güvenilir yolunu sunan Massive Bio’nun dergisi kurum haberlerinin yanı sıra kanserle ilgili genel ve güncel bilgilere, kanser hastalarının hayatını kolaylaştıran teknolojilere, yeni klinik araştırmalara ve tedavi yöntemlerine yer veriyor, kanser hastaları ve aileleri, onkologlar, hasta savunucuları, yatırımcılar ve ilaç ortaklarını bir araya topluyor.

Dergilik’ten okunabilir

İlk sayısında Massive Bio’nun kurucu ortağı ve CEO’su olan Selin Kurnaz’ın mesajına ek olarak şirketin başarı hikayesi, dünyada eşi benzeri olmayan yapay zeka teknolojisi, kanser hastalarının hayatını kolaylaştıran SYNERGY-AI cep telefonu uygulaması ve yatırım haberlerinin yer aldığı Massive Bio dergisine, şirketin web sitesi dışında artık Dergilik uygulamasından da ulaşılabilir.

Derginin ilk sayısında özel olarak farkındalık bölümünde miyelofibroz yer alıyor. Miyelofibroz ile ilgili güncel bilgilerin yanı sıra miyelofibroz ile yaşamak, yeni nesil tedavi yöntemleri ve klinik çalışmalardan haberler bu sayıda. Miyelofibroz dışında kutanöz melanom hakkında merak edilenler, rakamlarla non-Hodgkin lenfoma, çağın en önemli hastalıkların biri olan obezitenin prostat kanserine etkileri, HER2- pozitif meme kanseri, mesane kanseri farkındalık bölümünde öne çıkan başlıklar olarak dikkat çekiyor.

 

Kanser ile ilgili güncel araştırma verileri ve istatistikler, klinik araştırma dünyasındaki son haberler, hastaların hayatını kolaylaştıran sağlık teknolojileri ilk sayıda okuyucularını bekliyor.


Massive Bio Hakkında

2015 yılında New York City’de kurulan Massive Bio, hastanın konumu ve/veya finansal durumu ne olursa olsun, dünyanın her yerindeki kanser hastaları için klinik çalışmalara erişim sağlamayı amaçlıyor. Massive Bio, klinik çalışmalara katılma konusundaki tıkanıklıkları çözerek sağlık sektörü için teknoloji destekli benzersiz bir hizmet ve büyük veri platformu sağlıyor. Massive Bio, kanser hastalarının yaşamlarını iyileştirmeye odaklanarak ilaç şirketlerine, sözleşmeli araştırma kuruluşlarına (CRO’lar) ve hastane ağlarına hizmet veriyor ve kurumsal müşterilerine onkolojiye özel veri odaklı hasta alımı, yer seçimi ve yapay zeka tabanlı deneme ön tarama hizmetleri sunuyor. Şirket, Next Generation Sequencing (NGS) (yeni nesil dizileme) diğer adı Massively Parallel Sequencing (büyük çaplı paralel dizileme) testi yoluyla kanser hastalarına doğru zamanda, uygun ölçekte ve kişiselleştirilmiş hizmet sunuyor.

Massive Bio, Derin Öğrenme Klinik Çalışma Eşleştirme Sistemini (DLCTMS) geliştirmek ve karakterize etmek için Amerikan Ulusal Kanser Enstitüsü (NCI) tarafından bir SBIR sözleşmesi ile ödüllendirildi ve NCI tarafından finanse edilen tüm klinik çalışmalarda resmi eşleştirme ortağı oldu. Şirket ayrıca, MITRE ve Amerikan Kanser Derneği Kanser Eylem Ağı tarafından yönetilen Kanser Hastaları ve Sağlayıcıları için Entegre Deneme Eşleştirme ekibinin aktif bir katılımcısıdır. Massive Bio kuruluşundan bu yana 18 milyon dolarlık yatırım aldı. 12 ülkede 1000’den fazla küresel klinik araştırma merkezi ve 26 ilaç şirketi ile iş ortaklığı bulunan Massive Bio’nun 75 çalışanı bulunuyor. Klinik araştırma eşleştirmelerinde 60 binden fazla hastaya ulaşan Massive Bio, 2021’de duyurduğu “100K Cancer Clinical Trial Singularity Program” ile 19 ülkeye yayılarak 100 bin kanser hastasına ulaşmayı hedefliyor.

Massive Bio’ya [email protected] hesaplarından ulaşabilirsiniz.