Sosyal Medya

Fırsatlar

Mcdodo’da Ramazan Ayı Boyunca Tüm Ürünlerde Yüzde 15 İndirim!

Her yaştan insanın teknolojik aletlere ihtiyacı olduğu mottosuyla hareket eden Mcdodo, çok özel bir Ramazan ayı özel kampanyasıyla teknoloji meraklılarına favori ürünlerde indirim fırsatı sunuyor.

Mcdodo’da Ramazan Ayı Boyunca Tüm Ürünlerde Yüzde 15 İndirim!

Mcdodo’dan Ramazan Ayına Özel İndirim

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, Ramazan’da tüm ay boyunca devam edecek bir indirim kampanyasına imza atıyor. www.mcdodo.com.tr de acil şarj ihtiyaçlarınızı anında çözecek powerbank’ler, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, tablet kalemleri, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, MagSafe kılıflar ve kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürün; Ramazan’da başlayıp tüm ay boyunca devam edecek kampanyada indirimli olarak sunulacak.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, tüm iletişim ve acil şarj ihtiyaçlarını sorun olmaktan çıkarmaya devam ediyor. Her yaştan insanın teknolojik aletlere ihtiyacı olduğu mottosuyla hareket eden Mcdodo, çok özel bir Ramazan ayı özel kampanyasıyla teknoloji meraklılarına favori ürünlerde indirim fırsatı sunuyor.

Tüm Ürünlerde İndirim Avantajları

Kablosuz şarj standları, powerbank’ler, USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürün; martı ayı boyunca mcdodo.com.tr’de yüzde 15 indirimli sunulacak. Tüm dünyada kalitesi kanıtlanmış 350’nin üzerinde aksesuar seçeneği, tüm teknoloji severleri mutlu edecek!

Yenilikçi ve İddialı Tasarımlar

Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirmek’olan Mcdodo, ürünlerini dünyanın birçok noktasından yeni insanlara ulaştırmaya devam ediyor. Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor.

Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol, NJoy ve Gürgençler mağazalarında da tüketicilerle buluşuyor.