Sosyal Medya

Donanım

Mcdodo’nun efsane kablosu ve astronot panda tüm alışverişlerde hediye!

Mcdodo, web sitesinden alışveriş yapanları hediyelere boğmaya devam ediyor. LED ışıklı hızlı şarj kabloları, tablet kalemleri, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, MagSafe kılıflar ve kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün yer aldığı www.mcdodo.com.tr ‘den yapılan tüm alışverişlerde; patentli ‘power off’ teknolojisinin yaratıcısı olan iPhone data kablosu ve sevimli astronot panda anahtarlık hediye ediliyor.

 

Mcdodo’nun efsane kablosu ve astronot panda tüm alışverişlerde hediye!

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, web sitesinden alışveriş yapanları hediyelere boğmaya devam ediyor. LED ışıklı hızlı şarj kabloları, tablet kalemleri, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, MagSafe kılıflar ve kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün yer aldığı www.mcdodo.com.tr ‘den yapılan tüm alışverişlerde; patentli ‘power off’ teknolojisinin yaratıcısı olan iPhone data kablosu ve sevimli astronot panda anahtarlık hediye ediliyor.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, ihtiyaca uygun teknolojik aksesuarlar üretmeye devam ediyor.

Günümüzün dijitalleşen mobil dünyasında, teknolojik aletlerin artık olmazsa olmazımız olduğunun bilinciyle hareket eden Mcdodo; USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün de içinde olduğu 350’nin üzerinde aksesuar seçeneği sunuyor.

Limit olmadan tüm alışverişlerde geçerli!

Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirmek’ olan Mcdodo, web sitesinden yapılan alışverişlerde, kullanıcılarına hediye fırsatları sunmaya devam ediyor.

Mcdodo’nun e-ticaret sitesi üzerinden yapılacak tüm alışverişlerde, patentli ‘power off’ teknolojisinin yaratıcısı olan iPhone data kablosu ve eğlenceli astronot panda anahtarlık hediye ediliyor.

Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor.

Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra Apple Türkiye Yetkili Satıcısı Gürgençler mağazalarında; ayrıca Amazon, Hepsiburada, N11 ve Trendyol üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.