Sosyal Medya

Donanım

MediaMarkt’ın yeni konsept mağazası Tech Arena’da DJI butiği açıldı

Marmara Park AVM'de 6500 m2’lik alanda “Markaların ve Teknolojinin Evi” olarak açılan mağazada, drone ve gimbal sektörünün amirali DJI’ın tüm ürünleri teknoloji severlerle buluşuyor.

MediaMarkt’ın yeni konsept mağazası Tech Arena’da DJI butiği açıldı

 

MediaMarkt’ın Türkiye’deki ilk tamamen deneyim odaklı yeni konsept mağazası Tech Arena’da DJI butiği açıldı. Marmara Park AVM’de 6500 m2’lik alanda “Markaların ve Teknolojinin Evi” olarak açılan mağazada, drone ve gimbal sektörünün amirali DJI’ın tüm ürünleri teknoloji severlerle buluşuyor.

 

Tamamen müşteri deneyimi odaklı tasarlanan Türkiye’nin en görkemli teknoloji mağazası Tech Arena’da 19 global markanın butiği yer alıyor. Karfo Karacasulu distribütörlüğü ile Türkiye’de tüketicisiyle buluşan DJI, tüm yeni gimbal ve drone modelleri ile teknoloji evinde yerini aldı.

Ürün deneyim alanının yer aldığı butikte, DJI satış ekibinin yönlendirmesiyle konforlu ve rahat ortamda alışveriş olanağı sağlıyor. Neredeyse tüm modellerde test fırsatı da yaratılan DJI butiğinde Mini 4 Pro, Osmo Pocket 3, Mavic 3 Pro gibi markanın en yeni drone ve gimbal modelleri yakından incelenebilecek.

Ayrıca Mini 2 SE, Mini 3 Pro, Mini 3, Mavic 3 ve DJI Avata gibi popüler drone modelleri butikte sergilenen ürünler arasında.  Dünyaya devrim niteliğindeki ürünler ve çözümler sunan DJI’ın yeni butiği, hafta içi her gün 10.00- 22.00 saatleri arasında teknoloji düşkünlerini ağırlıyor.

Daha fazla bilgi için, ziyaret edin:

Web sitesi: www.dji.comwww.karacasulu.com