Sosyal Medya

Otomobil

805 Beygir Mercedes AMG GT Concept, Hybrid Otomobillerin Geleceği!

805 Beygir Mercedes AMG GT Concept, Hybrid Otomobillerin Geleceği! Cenevre Otomobil Fuarında Geleceğin Modeli Tanıtıldı. DETAYLAR BURADA!

805 Beygir Mercedes AMG GT Concept, Hybrid Otomobillerin Geleceği!

805HP GT Concept, Mercedes hibritlerinin geleceğine dair ipuçları veriyor. şirketin dört kapılı yeni konsept otomobili “Eletric Intelligence EQ Power” rozetini takıyor. Mercedes AMG GT Concept!

 

Mercedesi takip edenler bilir Mercedes SLS AMG and AMG GT coupes.

805 Beygir Mercedes AMG GT Concept, Hybrid Otomobillerin Geleceği!

Mükemmel tasarımlar sunuyor. Şimdi ise Tobias Moers’ın söylediği gibi bu yeni GT konsepti ile Mercedes “Tamamen bağımsız olarak geliştirilen üçüncü spor otomobilimizin ön izlemesini sunuyor.”

805 Beygir Mercedes AMG GT Concept, Hybrid Otomobillerin Geleceği 22

Mercedes-AMG GT Concept birçok yeni yüksek performanslı spor araç gibi, 4.0L ikiz turbo V8 motoru, elektrik motoru ve aküsü ile bir araya getirerek maksimum 805 HP üretiyor. Daha da önemlisi, şirketin hibrid isteklerini BMW i8’e benzer şekilde zorlayan bir halo modeli sinyali verebilir.

Galeri: Mercedes AMG GT Concept | 15 Foto

 

 

Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenen Mercedes-AMG GT Concept’i elbette sadece bir konsept olsa da Autoblog, stilinin neredeyse üretim hazırlığına sahip olduğunu belirtiyor.

 

The Mercedes-AMG GT Concept. Geneva Motor Show. Get ready.

Mercedes-Benz USA (@mbusa)’in paylaştığı bir gönderi ()

Tasarım

Kokpit tasarımı hakkında bilgi verilmeyen AMG GT konseptin dış tasarımında keskin hatlar dikkat çekiyor. LED teknolojiye sahip ışıklandırma karekteristik bir görünüm sağlıyor.  Arka taraftaki ışıklandırma grubunun da oldukça kesin ve uzun olarak belirlendiğini gördüğümüz konseptin tasarımına sadık kalındığında tek parça olarak göreceğimiz tek parça egzoz ve karbon fiberden üretilmiş arka difizör bu versiyonun ilk bakıldığında ayrılmasını sağlayacak dış tasarım etmenlerinden olacak.

Motor

Mercedes-AMG ortaklığının Formula 1’de yer verdiği EQ Power+ teknolojisine sahip hibrit motor kombinasyonunun yer aldığı aracın içten yanmalı motor ayağında 4.0 litre hacimli twinTurbo V8motor görev yapıyor.

805 beygirlik güce ise ilave elektrikli motor ile ulaşılıyor.  Mercedes tarafından 0-100 derecesi üç saniyenin altında olarak açıklanan konseptin üretim sürecine oldukça yakın olduğu söyleniyor.

,

Mercedes

Autoblog