Sosyal Medya

Samsung

Samsung Kayıp Galaxy Cihazlarınızı Bulmak için “SmartThings Find’ı Duyurdu”

Samsung Kayıp Galaxy Cihazlarınızı Bulmak için SmartThings Find'ı Duyurdu. Kayıp Galaxy cihazları için kolayca kullanabileceğiniz uygulama.

SmartThings Find uygulaması kayıp Samsung Galaxy cihazlarını bulabilir

Samsung’un kayıp cihazlarınızı bulmak için kullanacağınız uygulaması SmartThings Find; Kayıp Galaxy telefonlar, tabletler, kulaklıklar, saatler ve daha fazlası için kullanılabilir durumda…

Akıllı telefonlar ve diğer cihazlar hayatlarımızla o kadar iç içe geçmiş durumda ki birini kaybetmenin travmatik sonuçları olabilir. Bu amaçla Samsung, cep telefonu veya WiFi sinyali olmasa bile telefonunuzu bulmak için çeşitli teknolojiler kullanan bir uygulama olan SmartThings Find‘ı duyurdu.

Samsung’un mevcut Find My Mobile uygulamasının aksine, SmartThings Find, Galaxy Watch ve hatta bireysel Galaxy Buds dahil olmak üzere akıllı telefonlar dışındaki cihazları da bulabilir.

Bunu yapmak için, hücresel ve WiFi bağlantılarının yanı sıra Bluetooth Düşük Enerji ve ultra geniş bant teknolojisini kullanıyor. Bir cihaz 30 dakika boyunca çevrimdışıysa, eşlenmemiş olsalar bile diğer Bluetooth cihazları tarafından alınabilen bir sinyal gönderir. Tüm veriler tamamen şifrelenir, böylece yanlış yerleştirilmiş cihazınızı yalnızca siz görebilirsiniz…

Yeri bulunduktan sonra, sizi cihazınıza yönlendirmek için sesle birlikte “Yakınlarda Ara” haritalar işlevine sahip AR teknolojisi de kullanıyor. Yaklaştığınızda daha yoğun renkler göreceksiniz ve görevinizi gerçek bir “soğuk, sıcak daha sıcak” oyunu gibi düşünebilirsiniz.

Bu özellik, Google’ın Cihazımı Bul’un aksine Galaxy cihazlarla sınırlıdır. Bu uygulama, en son Pixel Buds ile birlikte eksik herhangi bir Android telefon, tablet veya Android Wear saatini bulabilir. Google ayrıca kısa süre önce iç mekan haritaları da ekledi ve hava alanları, alışveriş merkezleri veya büyük binalar gibi yerlerdeki cihazları izlemenize yardımcı oluyor.