Sosyal Medya

Donanım

Mercusys’in Mini Wi-Fi Adaptörü: MW300UM

Bütçe dostu ürünleriyle ağ pazarında kullanıcılara avantaj sağlayan Mercusys, PC ve taşınabilir bilgisayarların Wi-Fi sorununu çözen minik USB adaptörü satışa sundu.

Mercusys’in Mini Wi-Fi Adaptörü: MW300UM

Mercusys, masaüstü ve taşınabilir bilgisayarların Wi-Fi sorununu çözen USB Wi-Fi adaptörünü satışa sundu. MW300UM model adaptör, minik boyuta sahip ve kolayca kullanılıyor.

Bütçe dostu ürünleriyle ağ pazarında kullanıcılara avantaj sağlayan Mercusys, PC ve taşınabilir bilgisayarların Wi-Fi sorununu çözen minik USB adaptörü satışa sundu. MW300UM model Wi-Fi adaptör, tak&çalıştır özellikli, kolayca kullanılıyor.

Küçük boyutuyla az yer kaplayan MW300UM, her yere kolaylıkla taşınabiliyor. 300 Mbps kablosuz hız sunan adaptör, aynı zamanda ‘soft AP’ (access point-erişim noktası) özelliğine de sahip. Bu özellik ile bağlı olduğu bilgisayarı bir Wi-Fi erişim noktası haline getiren adaptör, böylece sadece kablolu bağlantısı olan kullanıcıların kolayca bir Wi-Fi ağı oluşturmalarını sağlıyor.

Windows işletim sistemi destekli olan ürün, Windows 10 ve üzeri işletim sistemlerinde kurulum için CD gerektirmiyor. WPS tuşuna basılarak güvenli bir şifreleme yapan Wi-Fi adaptörün tavsiye edilen satış fiyatı 12,90 USD (KDV dahil).(BDS)

Ayrıntılı bilgi için