Sosyal Medya

Otomobil

Mickey Mouse Edition by Vespa Ağustosta Türkiye’de!

Disney ve Vespa, bu iki ikonik marka, sınırlı sayıda üretilecek Disney Mickey Mouse Edition by Vespa isimli özel bir model ile Disney’in 100. yıl dönümünü kutluyor.

 

Mickey Mouse Edition by Vespa Ağustosta Türkiye’de!

Vespa ve Disney’den Heyecan Verici İş Birliği!

Motosiklet ve modanın ikonik markası İtalyan Vespa ve eğlence sektöründe dünyanın en büyük medya şirketlerinden Disney büyük bir iş birliğine imza attı. İki ikonik marka, sınırlı sayıda üretilecek Disney Mickey Mouse Edition by Vespa isimli özel bir model ile Disney’in 100. yıl dönümünü kutluyor. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, insanların hayal gücünü özgür bırakan ve büyük hayaller kurmaya teşvik eden harika bir yol arkadaşı olarak sahneye çıkıyor. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, ağustos ayından itibaren Türkiye’de, Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle satılmaya başlanacak. İkonik iş birliği kapsamında Vespa Primavera 50, 125 ve 150 cc motor seçenekleri, siyah, kırmızı, beyaz ve sarı renkleriyle tercih edilebiliyor. Bu renkler, Walt Disney’in ünlü karakteri Mickey Mouse’u karakterize ediyor. Ayrıca Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, çarpıcı renklerde uyumlu bir kask ile de satın alınabiliyor.

İtalya’da 1946 yılında kurulan ve motosiklet dünyasına yeni bir soluk getiren Vespa ile, 2023’te 100. yıl dönümünü kutlayan Disney, her zaman kusursuz şekil ve renklerden oluşan bir ikonografi ile zamanın ruhunu yakalamayı başardı. İki ikon marka, şimdilerde eşi benzeri görülmemiş bir iş birliğine imza attı.

 

Vespa’nın özgürlüğe ve eğlenceye değer vermesiyle, Disney’in hikaye anlatma ve macera değerlerinin birleşmesiyle ortaya çıkan Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, daha önce Disney ve Pixar’ın animasyon başyapıtı Luca’nın fantastik maceralarında hayalleri gerçeğe dönüştürdü.

Disney’in 100. yıl dönümünün kutlanması kapsamında yollara çıkacak olan Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, ağustos ayından itibaren Türkiye’de satılmaya başlanacak. Vespa, ulaşım aracından çok daha fazlasını, bir yaşam biçimini, sürücünün kişiliğini, geçmişini ve yolculuğunun uzantısını temsil ediyor. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa isimli bu özel versiyon ise insanların hayal gücünü özgür bırakan ve büyük hayaller kurmaya teşvik eden harika bir yol arkadaşı oluyor.

İkonik renkleri ile Mickey Mouse’u simgeliyor

 

Bu ikonik iş birliği kapsamında Vespa Primavera 50, 125 ve 150 cc motor seçenekleriyle, siyah, kırmızı, beyaz ve sarı renklerden oluşan gövdesiyle yollara çıkıyor. Bu renkler yıllardır, Walt Disney’in ünlü Mickey Mouse karakterinde kullanılıyor. Sarı jantlar ve ön çamurluk, Mickey Mouse’un ayakkabılarını anımsatırken, siyah aynalar onun kusursuz yuvarlak kulaklarını simgeliyor. Karakterin siluetini özetleyen grafik desen, scooter’ın ön yüzü ile birlikte her iki tarafını da süslüyor. Ana gövde siyah renkliyken, Mickey Mouse’un kırmızı şortu da ayak koyma yerleri ve ön göğüsteki detayda kullanılıyor. Ayrıca, hem selede hem de ön granajda Mickey Mouse imzası dikkat çekiyor. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, model ile uyumlu, çarpıcı renklerdeki kask ile de satın alınabiliyor.

Piaggio Group Strateji, Ürünler ve Yenilikler Yönetim Kurulu Direktörü Michele Colaninno,

“Hayaller, en karmaşık zamanlarda bile geleceğe iyimser bakmamızı sağlıyor. Vespa gibi ölümsüz bir ikonla birlikte Disney’in 100. yıl dönümünü kutlaması çok anlamlı. Vespa gibi, Micky Mouse da her zaman yaratıcılık, hayal gücü, kaygısızlık ve eğlence ile övünen, anılan bir değer ve bir simge oldu. O zaman olduğu gibi günümüzde de bu durum devam ediyor. Vespa ve Disney arasındaki bu iş birliği, herkesin hayal gücünü özgürce ifade etmesine izin verirken, iki tarihi şirketin ortak kutlamasını temsil ediyor” dedi.

Disney Tüketici Ürünleri, Oyunlar ve Yayıncılık EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı Claire Terry ise,

“Tıpkı Mickey Mouse gibi, Vespa da kültürel bir simge. Eğlenceyle beraber macera duygusunu çağrıştırıyor ve birlikte harika bir kombinasyon oluşturarak ölümsüz hikaye anlatımımızı yansıtıyor. 100. yılımızda ikonik scooter’ın bu versiyonunu hayranlarımıza sunmaktan, Mickey’nin cazibesini ve kişiliğini, insanların gitmek istediği her yerde, beraberlerinde götürecek olmalarından inanılmaz heyecan duyuyoruz” dedi.


Doğan Trend Otomotiv Hakkında

Doğan Trend Otomotiv Ticaret Hizmet ve Teknoloji A.Ş., Doğan Holding çatısı altında otomotiv ve mobilite alanlarında faaliyet gösteriyor. 1961 yılında otomotiv ticareti yapmaya başlayan Doğan Grubu’nun 60 yıllık deneyimiyle; bünyesinde Suzuki, Suzuki Marine, Piaggio, Vespa, Motoguzzi, Aprilia, KYMCO, Wallbox, Silence, Gita ve MG gibi markalarının distribütörlüğünü barındırmaktadır. İkinci el ve perakende satış hizmetleri kapsamında suvmarket.com, vespastoreturkey.com ve scootermarket.com markalarıyla sektörde kiralama operasyonları ve e-ticaret alanında varlığını sürdürmeye ve büyümeye devam etmektedir. Teknolojik, müşteri odaklı ve keyifli bir deneyim sunan markaları tüketicilerle buluşturuyor. Marka temsilciliklerinin yanısıra ülke çapında bayileri ve perakende satış-servis noktaları ile kiralama operasyonları da bulunan Doğan Trend Otomotiv hakkındaki güncel bilgilere www.dogantrend.com adresinden ulaşılabiliyor.