Sosyal Medya

Sağlık

Microsoft, Bing’de Koronavirüs Takip Ekranı Başlattı

Microsoft, Bing'de Koronavirüs Takip Ekranı Başlattı. Microsoft'un ülkelere göre de detayları daha fazla verdiği Koronavirüs Takip Ekranı...

Microsoft, Bing’de Koronavirüs Takip Ekranı Başlattı

Koronavirüs takip ekranı Microsoft tarafından bugün başlatıldı.

Dünya sürekli olarak sayısı artan koronavirüs yayılımı ile uğraşırken; daha fazla şirket insanları pandemi hakkında bilgilendirmek için çeşitli araçlar kullanıma sunuyor. Bugün erken saatlerinde Microsoft, COVID-19 salgınını izlemek için yeni bir online takip ekranı – tablosu yayınladı.

Şirket, gösterge tablosu için verileri Dünya Sağlık Örgütü (WHO), ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) ve Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi gibi güvenilir kaynaklardan topladığını söyledi. (ECDC).

Gösterge paneli, diğer izleyiciler gibi görünebilir , ancak mobil uyumlu olması onu daha kullanışlı kılıyor. Diğer gösterge tabloları oldukça bilgilendiricidir, ancak çoğunlukla masaüstü bilgisayarlar için tasarlanmıştır. Bu nedenle bu güncellemeleri telefonunuzda izlemek oldukça zordur.
Ayrıca, belirli bir ülkeye dokunursanız, Microsoft’un kontrol paneli en son haberleri ve videoları içeren yerelleştirilmiş bilgileri gösterir. Bu, yerel yönetimin halk sağlığı ve güvenliği için yeni direktifler yayınlayıp yayınlamadığını bilmek istediğinizde oldukça kullanışlıdır.
Koronavirüs Takip Ekranı

Microsoft, Bing’de Koronavirüs Takip Ekranı kontrol paneline buradan erişebilirsiniz .