Sosyal Medya

Donanım

Yüzde 85 Daha Hızlı Microsoft Surface Laptop 2

Microsoft'un Laptop'ı Yenilendi. Surface Laptop 2 Özellikleri Neler? Yüzde 85 Daha Hızlı Olduğu Söylenen Modeli özellikleri? Yeni Microsoft Surface Laptop 2

Yeni Microsoft Surface Laptop 2 Özellikleri Neler?

Microsoft New York’ta düzenlediği etkinlikle yeni Surface ailesini duyurdu. Surface Pro 6 dört çekirdekli işlem gücü ile dikkat çekerken Surface Laptop 2 daha makul bütçeli olması ve yüzde 85 daha hızlı olması ile cihazlarını yenilemeyi düşünenleri kendine davet ediyor.

16 Ekim’de satışa sunulacak olan Surface Laptop 2 modelinin satış fiyatı 999 dolar olacak. Peki bu fiyata değer mi? Yeni Microsoft Surface Laptop 2 özellikleri neler? gelin birlikte bakalım.

Microsoft Surface Laptop, şirketin en geleneksel modellerinden birisi oldu. Ancak bu model çıkalı neredeyse bir yıldan fazla oldu. İyi bir tasarım, güçlü performans ve makul fiyatların bir araya gelmesinden dolayı; işlemcisi bu süre zarfında biraz yaşlansa bile onu; piyasadaki en iyi dizüstü bilgisayarlardan biri olmaktan geri koyamadı.

Neyse ki Microsoft yeni Surface Laptop 2 modelinde, güncellenmiş Surface Pro 6 modelinde kullandığı gibi Intel’in 8. Nesil yeni işlemcilerini kullanıyor. Bu yüzden zorlu iş yüklerinin altından kesinlikle ve kolaylıkla kalkabilir. Burada en anlamlı şeylerden birisi de bir önceki modele göre yüzde 85 daha hızlı olduğudur. Renk konusunda ise Microsoft kendi genetiğine aykırı bir şekilde mat siyah renginde aralarında bulunduğu farklı renkler kullandı.

Renkler Siyah, Platin, Burgonya ve Cobalt Blue…

Microsoft ayrıca klavyenin oldukça sessiz ve keyifli olacağına atıfta bulunuyor.  Ekran 13,5 inç’te kalıyor ve artık Microsoft’un sınıfının en iyisi olduğunu söylediği 1.500: 1 kontrast oranına sahip. 14.5 saatlik pil ömrü sunuyor olacak.

16 Ekim’de satışa sunulacak ve 999 başlangıç fiyatı var.

Engadget