Sosyal Medya

Tablet

Yeni Microsoft Surface Pro 6, Dört Çekirdekli ve Ultra Hafif

New York'ta düzenlenen Surface Etkinliğinde duyurulan Yeni Surface Pro 6 Özellikleri Neler? Dört Çekirdekli İşlemcisi ile dikkat çeken yeni modelin Fiyatları nasıl olacak?

Yeni Dört Çekirdekli Surface Pro 6

Microsoft New York’ta düzenlediği Surface Etkinliğinde, geçen yılki modele göre yüzde 67 oranında daha hızlı yeni bir model duyurdu. Dört Çekirdekli İşlem Gücü Sunan Yeni Surface Pro 6…

Yeni model 899 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Hemen bunun bilgisini vermiş olalım.

Dönüştürülebilir cihazlar pazarında rekabet giderek artıyor. Surface Serisi cihazlar, Apple’ın iPad Pro‘su, Lenovo’nun Yoga Serisi, henüz duyurusu yapılmamış Hp Spectre Folio ile rekabete hazır görünüyor.

Geçen yılki Surface Pro, Microsoft’un en üst düzey dönüştürülebilir cihazı olurken, harika bir pil ömrü ile inanılmaz bir hafiflik sunmuştu.

Şimdi ise Surface Pro 6,

8. nesil Intel Core CPU, 16GB RAM, 1TB SSD özelliklerinde Siyah, Mavi ve Platinyum Gri renkleri ile geliyor. Dikkat çeken USB-C portunun olmaması. Aynı şarj bağlantı noktası ve USB portlar geliyor.

Tasarım Tarafı aslında fazla değişmemiş görünüyor. Her zaman kullanılan menteşe bağlantıları, Surface Pen, 3: 2 en boy oranı ile ideal kullanım alanı yaratılmış. 2,736 x 1,824  piksellik 12.3-inch ekranda, 267pi – en iyi kontrast elde ediliyor. Ayrıca, Windows Hello ve video görüşmeleri için kullanılan 5MP / 1080p ön bakan kamerasıyla birlikte gitmek için 8.0MP HD arkaya bakan kamera da bulunuyor.

Surface Pro 6 işinizi daha iy yapmanıza yardımcı olabilmek için 13.5 saatlik bir pil ömrü ve 771 gramlık bir hafiflik sunuyor.

Surface Pro 6 16 Ekim’den itibaren satışa sunulacak Surface Laptop 2’nin yanında yer alacak. ABD, Kanada, Avustralya, Avusturya, Çin, Almanya, İrlanda, Japonya, Yeni Zelanda ve İngiltere’de ön siparişler başladı. Core i5 olan modeli 899 Dolar ki bu en düşük fiyat…

Microsoft Mağazası yeni modelleri sunmak için yeni güncellendi. Siyah ve Gri olmak üzere iki rengi mevcut. En üst modeli Black Edition Core i7 CPU, 16GB Ram ve 512GB depolama alanı ile 1,899 Dolar. Aynı renkte giriş seviyesi olan model 899 dolar iken; 2,299 dolarlık Core i7, 16GB ve 1TB’lık sürümde var.

Windows BlogMicrosoft Store