Sosyal Medya

Otomobil

The Serial 1, Harley-Davidson’un ilk elektrikli bisikleti

The Serial 1, Harley-Davidson'un ilk elektrikli bisikleti...The Serial 1 web sitesinde 16 Kasım'da sona erecek bir geri sayım var...

Harley-Davidson’un ilk elektrikli bisikleti

Şirketin ilk elektrikli bisikleti 2021 Mart’ında satışa sunuluyor…

Harley-Davidson’un e-bike pazarına ilk girişi, Mart 2021’de satışa sunulacak bu şık iki tekerlekli makine seti olan Seri 1 modeliyle olacak. The Seri 1, şişman beyaz lastiklere, nispeten ince siyah bir çerçeveye, kahverengi deri koltuklara ve hafif- yukarı yönlü logolar ve pedallardan arka tekerleğe uzanan esnek bir kahverengi zincirden oluşuyor…

Harley-Davidson‘un yeni ve ilk elektrikli bisikleti; dahili bir Ar-Ge programından doğan bir Harley-Davidson markası olan Serial 1 Cycle Company tarafından üretildi. Başkan Jason Huntsman, Başkan Yardımcısı Ben Lund ve bir avuç eski Harley-Davidson personeli tarafından yönetiliyor.

Ağustos 2019’da şirketin Yıllık Bayi Toplantısı’nda yöneticilerin üç prototip göstermesinin ardından Harley-Davidson’un bir tür e-bike girişimi üzerinde çalıştığını öğrenmiştik.

Ne kadarlık bir fiyatı olacağı ise henüz belli değil ancak bir kaç bin dolarlık bir şey olması bekleniyor. Harley-Davidson, e-bike pazarının önümüzdeki yıllarda önemli ölçüde büyümesini bekliyor; Bugünün basın açıklamasına göre 2019’da 15 milyar doları aştı.

Harley-Davidson’un ilk elektrikli bisikleti The Serial 1 web sitesinde 16 Kasım’da sona erecek bir geri sayım var ve bu büyük olasılıkla o tarihte ön siparişler ve fiyatlandırma bilgileri yayınlanmaya başlayacak.