Sosyal Medya

Tablet

Adım Adım Microsoft Surface Etkinliği, Neler Duyuruldu?

Salı günü gerçekleştirilen Surface Etkinliğinde Neler Duyuruldu. Kısa Kısa Yeni Cihazlar. Microsoft Surface Serisinde iyi güncellemeler gerçekleştirdi. Adım Adım Microsoft Surface Etkinliği !!!

Microsoft Surface Etkinliğinde Neler Duyuruldu?

Adım Adım Microsoft Surface Etkinliği, Neler Duyuruldu?

Microsoft Salı Günü New York’ta Microsoft Surface Etkinliği düzenledi. Etkinlikte şirket bir dizi yeni ürününü gün yüzüne çıkardı. Bunlar arasında dört çekirdekli Surface Pro 6 ve önemli ölçüde hızlandırıldığı iddia edilen Surface Laptop 2′de var. Bir çift Cortana bağlantılı Surface Kulaklıktan bahsetmeye gerek bile yok…

Yüzde 67 Daha Fazla Güç

Daha iyi özellikler eklemedikçe yada başka bir deyişle en iyi özellikleri doldurmadıkça, yeni bir cihazı bir sonraki modeli ile değiştirmenin pek bir anlamı olmaz. Surface Pro 6, 8-gen Intel işlemci, 1G SSD ve 17.3 saatlik pil ömrü, 772 gram ağırlığı “hafifliği” ile oldukça dikkat çekiyor.

Yüzde 85 Hızlı

Bir yıldan biraz daha fazla bir zaman da yenilenen Surface Laptop bir fark yarattı. 16 Ekim’de piyasaya çıkacak olan Surface Laptop 2, iddia edildiğine göre yüzde 85 daha hızlı. Selefine göre neredeyse 2 kat hızlı. Ayrıca Microsoft’un siyah renk ile çıkardığı ilk bilgisayar bu model bile olabilir.

Yüzde 38 Daha Parlak

Pro 6 ve Laptop 2’den biraz daha farklı bir şeyler arayanlar için, Surface Studio 2 var. İlk Surface Studio’dan yüzde 22 daha fazla kontrast ve yüzde 38 daha parlaklığa sahip. Hepsi bir arada profesyonel İş İstasyonu arayanlar için fiyatı 3500 dolar olacak. Bir Ay sonra satışa sunulacak.

Beast by Dre, 350$

Microsoft ses yalıtımına odaklı Surface kulaklık sunuyor.

Aylık 25 Dolar

Açıklanan bu yeni cihazlar ile ilgilenenler için Surface All Access Programı’da var buna erişim için 25 dolar aylık abonelik ücreti bulunuyor.

Aylık ücret karşılığında, en son donanımın yanı sıra çeşitli “aksesuarlar”, yazılım ve yardım masası desteğini elde edebilirsiniz.

Engadget