Sosyal Medya

Mobil

Microsoft Invite Uygulamasını iOS İçin Yayınladı.

Microsoft, Windows'tan bile önce iOS platformu için yeni bir uygulama daha yayınladı.

Microsoft, Windows’tan bile önce iOS platformu için yeni bir uygulama daha yayınladı.

Microsoft’un çapraz platform yazılım stratejisi, Android için Cortana hamlesi ve Office’in iOS ve Android platformlarına taşınmasıyla son yıllarda iyice belgelenmiş oldu.

Yazılım devi şimdi de iOS platformu için bir başka uygulama yayınladı. Microsoft Garage tarafından geliştirilen Invite isimli uygulama, etkinlik ve toplantı organize ederek buna kişileri davet etmenizi sağlıyor. Yeni uygulama mobil cihazlar üzerindeki verimliliği arttırmayı hedefliyor.

Invite, toplantı düzenlerken karşılaşılan en büyük engeli aşmak için tasarlanmış bir uygulama olarak tanımlanıyor. Etkinlik oluşturarak, öncelikle katılmasını istediğiniz kişileri davet ediyorsunuz. Davet alan kullanıcılar bir e-posta bildirimi aldıktan sonra uygulama veya tarayıcı üzerinden müsait oldukları saatleri seçiyorlar. Bu sayede davet sahibi etkinlik için en iyi zaman dilimini kolayca belirleyebiliyor.

Invite şu an için sadece ABD ve Kanada için ve iOS platformunda kullanılabilir durumda. Ancak Microsoft yeni uygulamanın kısa bir süre sonra Windows Phone ve Android platformları için de sunulacağını belirtiyor.