Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Microsoft, Skype’nin ‘Şimdi Toplantı Yap’ çağrılarını görev çubuğuna yerleştiriyor

Microsoft, Skype'nin 'Şimdi Toplantı Yap' çağrılarını görev çubuğuna yerleştiriyor.. Evet bir yenilik olarak şimdi, yeni Windows 10 beta...

Microsoft, Skype’ın sorunsuz ‘Şimdi Toplantı Yap’ çağrılarını görev çubuğuna yerleştiriyor

Kurulum veya oturum açma olmadan çalışan Skype çağrılarını ayarlamak için bir bildirime tek tıklama yeterli olacak…

Pandemide, görüntülü görüşme ihtiyacı resmen patlama yaşadı, ancak bu alandaki orijinal isimlerden birinin büyük harf kullanması savaşa davetiye çıkardı.

Zoom artık bu alanda bir merkez haline gelse de Skype kaybolan itibarını geri kazanmak için elinden geleni yapıyor. Yeterli olacak mı? göreceğiz. Yine de,  Microsoft’un internet üzerinden arama hizmeti  Skype; bu yılın başlarında toplantı sahiplerinin yalnızca üç tıklamayla ücretsiz bir toplantı ayarlamasına ve paylaşmasına olanak tanıyan Zoom benzeri bir özellik olan Şimdi Bul’u etkinleştirerek bunu durumu düzeltmeye çalıştı – kimsenin herhangi bir şey yüklemesi veya bir hesap için kaydolması da gerekmiyor.

Evet bir yenilik olarak şimdi, yeni Windows 10 beta sürümünde Microsoft; yakında görev çubuğunda Meet Now’ı test etmeye başlayacağını söylüyor. Bildirim alanındaki düğmeyi tıklamanız toplantıya katılım için yeterli olacak. Kolayca da bir arama ayarlayabilir ve insanlarla iletişim kurabilirsiniz.

Bu simgenin yalnızca normalde Skype’ı zaten gören kişiler için mi belireceği yoksa devre dışı bırakmamız için başka bir nag düğmesi olup olmayacağı belli değil, ancak test uzmanları “önümüzdeki haftalarda” bunu deneyebilecek.