Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Microsoft Solitaire iOS ve Android Ücretsiz, İndir

Microsoft Solitaire iOS ve Android Ücretsiz, İndir. Microsoft iOS ve Android kullanıcılarına oyunun ücretsiz sürümlerini duyurdu.HEMEN İNDİR!

Microsoft “Solitaire Games” bağımlısı milyonlarca kişinin olduğunu biliyor musunuz?

Microsoft Solitaire oyununa gerçekten ihtiyacı olanlar var ve bu yüzden teknoloji devi iOS ve Android kullanıcılarına bir güzellik yaptı ve ücretsiz sürümlerini duyurdu.

Windows’daki Microsoft Solitaire’e bağımlı milyonlardan biriyseniz, şimdi kart düzeltme oyununuzu iOS ve Android‘de ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Microsoft Solitaire iOS ve Android Ücretsiz, İndir

Solitaire iOS ve Solitaire Android Sürümleri Ücretsiz!

Solitaire Koleksiyonunun Windows dışında ilk kez görünmüş oluyor. Mobil sürümde FreeCell, Klondike, Spider, Tripeaks ve Pyramid game modları da yer alacak.

iOS ve Android için hali hazırda sayısız Solitaire versiyonu mevcut olsa da Microsoft’un oyunun en popüler sürümünü şu anda mobile taşıması oldukça mantıklı. Microsoft’un oyun versiyonundan başka bir şey oynamayı reddeden bir çok PC kullanıcısı hala var.

Microsoft Solitaire iOS ve Android Ücretsiz, İndir

Her iki sürümde ücretsiz olmasına rağmen, reklamları ve çift jetonluk ödülleri kaldıracak Premium Edition için ayda 2$ ödemeyebilirsiniz.

Google Play, iTunes

World’s Most Popular Solitaire Game Now Available on iOS and Android Read more at http://news.xbox.com/2016/11/23/worlds-popular-solitaire-game-now-available-ios-android/#qXXzLYBS7ceYxiRF.99 on Xbox Wire