Sosyal Medya

MacOS

Microsoft Teams sonunda yeni Mac İşlemcileri için Optimize Edildi!

Performans olarak önemli gelişmeler vaat edilen güncelleme gerçekleşti ve yeni Apple M1 ve M2 işlemcilerini kullanan mac'ler için Microsoft Teams yeniden optimize edildi.

Microsoft Teams sonunda yeni Mac İşlemcileri için Optimize Edildi!

Performans olarak önemli gelişmeler vaat edilen güncelleme gerçekleşti ve yeni Apple M1 ve M2 işlemcilerini kullanan mac’ler için Microsoft Teams yeniden optimize edildi.

Microsoft nihayet Apple Silicon Mac’leri çalıştırmak için optimize edilmiş bir Teams sürümünü yayınladığını duyurdu. Microsoft’tan Anupam Pattnaik,

“Mac kullanıcıları için bu, performansta önemli bir artış, cihaz kaynaklarının verimli kullanımını ve çağrılar veya toplantılar sırasında birden fazla yüksek çözünürlüklü monitör kullanırken bile optimize edilmiş bir Teams deneyimi sağlanması anlamına geliyor” dedi.

Güncellenen uygulama, Apple’ın ilk Silikonla çalışan M1 cihazlarını ortaya çıkarmasından yaklaşık iki yıl sonra geldi. Daha önce bir çok Mac kullanıcısı Teams’ı daha çok web sürümü ile kullanmak zorunda kalmıştı. Bu değişiklik uygulamanın yüklenerek kullanılması ile daha iyi performanslarını görmemiz açısından oldukça önemli.

Office paketi de dahil olmak üzere diğer Microsoft uygulamaları, Silikon destekli Mac’lerin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra kullanıma sunuldu. Ancak şirket, Nisan ayında yeni çipler için optimize edilmiş bir Teams sürümünün beta testine ancak başlamıştı.

Team’in yeni sürümleri, hem Intel hem de Silikon destekli Mac’lerde yerel olarak çalışan Universal Binary dosya olarak yayınlanacak.