Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Minecraft Earth Şimdi 9 Ülkeden Erişilebiliyor, Bunlar Hangileri?

Minecraft Earth Şimdi 9 Ülkeden Erişilebiliyor, Bunlar Hangileri? Artırılmış gerçeklikli Minecraft Earth Erken Erişim Sürümünde neler var?

Minecraft’ın Artırılmış Gerçeklikli “AR” dünyasına erken erişebilen ülkelerin sayısı 9 oldu.

Minecraft Earth Şimdi 9 Ülkeden Erişilebiliyor, Bunlar Hangileri?

Minecraft Earth’ün erken erişim sürümü nihayetinde dünyanın dört bir yanındaki ülkelere yayılıyor, ancak beklediğiniz yerde bulunması zorunlu değil. Mojang ve Microsoft, artırılmış gerçeklik oyununun şu anda Android ve iOS‘ta dokuz ülkede bulunduğunu onayladı.

İngiltere, en yeni eklerden biri olmasına rağmen, Avustralya, Kanada, İzlanda, Meksika, Yeni Zelanda, Filipinler, Güney Kore ve İsveç’te de birkaç gün önce erişim sağlayabilen ülkeler oldu. Burada dikkat çeken ise ABD ve diğer ülkelerin bu listede henüz yer almamış olması…

Minecraft Earth muhtemelen çok daha hızlı bir şekilde diğer ülkelerin erişimine de açılacak. Geliştiricilerin büyük bir lansman için hazır duruma gelmeyi beklediğini de belirtebiliriz aslında. Erken erişim sürümünün neleri içereceğini tam olarak bilmiyoruz. Ancak sabırlı olup bekleyenler için daha zengin bir içerik söz konusu olabilir. Bekleyip göreceğiz.

MinecraftMinecraft Earth (Twitter 1)(2)(3)