Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Minecraft İçin Dev Güncelleme Hazırlanıyor

Dünyanın önde gelen oyunlarından Minecraft için devasa bir güncelleme haberi geldi. Tüm platformlar için yayınlanacak olan güncellemede gerçek anlamda çok sayıda içerik oyuna dahil edilecek.

Minecraft forumlarında da yer alan bilgiye göre Playstation 4 için 1.22 sürüm numarası ile yayınlanacak olan güncellemeyle oyun dahil edilecek bazı özellikler şu şekilde listeleniyor.

Yeni Nesneler

Armor Stand, Raw Rabbit, Cooked Rabbit, Rabbit Stew, Raw Mutton, Cooked Mutton, Rabbit’s Foot, Rabbit Hide, Potion of Leaping, Potion of Water Breathing, Salmon, Cooked Salmon, Clownfish, Pufferfish, Blue Orchid, Allium, Azure Bluet, Tulips, Oxeye Daisy, Sunflower, Lilac, Poppy, Rose Bush, Peony, Double Tall Grass, Large Ferns, Prismarine Crystals, Prismarine Shard

Yeni Bloklar

Podzol, Granite, Polished Granite, Andesite, Polished Andesite, Diorite, Polished Diorite, Prismarine, Dark Prismarine, Prismarine Bricks, Red Sand, Red Sandstone, Smooth Red Sandstone, Chiseled Red Sandstone, Red Sandstone Stairs, Red Sandstone Slab, Sea Lanterns, Wet Sponge, Slime Blocks, Coarse Dirt, Packed Ice, Acacia Saplings, Dark Oak Saplings.

Köylüler

Köylülere yeni yetenekler ve takas şemaları eklendi. Bundan böyle hasat yapabilecekler. Köylüler, yıldırım çarpması sonucunda cadıya dönüşebilecek.

Minecraft 1.22 sürüm güncellemesi ile gelecek bütün yeniliklere bu link üzerinden erişebilirsiniz.