Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Minecraft Legend, 2023’te çıkacak aksiyon-strateji oyunlarından biri olacak!

Microsoft, yeni bir Minecraft oyunu dünya prömiyerini Xbox Summer Games Fest'te gerçekleştirdi Bu yeni oyunda, yapılar inşa edebileceğiniz ve müttefiklerinize düşmanlarla savaşmaları için komuta edebileceğiniz bir aksiyon strateji türüne sahip olacaksınız.

Minecraft Legend, 2023’te çıkacak aksiyon-strateji oyunlarından biri olacak!

Rekabetçi çok oyunculu modu olan yeni Minecraft Legend 2023’te karşımıza çıkacak…

Microsoft, yeni bir Minecraft oyunu dünya prömiyerini Xbox Summer Games Fest‘te gerçekleştirdi Bu yeni oyunda, yapılar inşa edebileceğiniz ve müttefiklerinize düşmanlarla savaşmaları için komuta edebileceğiniz bir aksiyon strateji türüne sahip olacaksınız.

Xbox Games Studios, etkinlikte Minecraft Legends’ın kısa bir klibini de sergiledi ve ayrıca yeni aksiyon-strateji oyununun 2023’te geleceğini duyurdu. Blackbird Interactive ile ortaklaşa geliştirilen yeni oyunda ve çevrimiçi bir kampanya işbirliği ve rekabetçi çok oyunculu bir mod yer alacak. Oyunun baş yapımcısı Dennis Ries, stüdyonun oyun hakkında daha fazla detayı ilerleyen zamanda yapacağını söyledi.

Minecraft Legends’ta, zengin doğası ve kaynaklarıyla Overworld’ü istilacı domuzlar ordusundan korumanız gerekecek. Çetelerle ittifaklar kurmanız ve onları işgalci güçlere karşı stratejik savaşlara yönlendirmeniz gerekecek.

Ries, “oyunun hem yeni hem de deneyimli Minecraft oyuncusu için birçok sürpriz sunacak çok heyecan verici bir kampanyası olacak” dedi. Stüdyo, şimdilik yaklaşan oyun hakkında yalnızca birkaç ayrıntı paylaştı ve yakında daha fazlasını açıklama sözü de verdi.

Oyunla ilgili en son haberleri takip etmek için resmi Minecraft Legends Twitter hesabını da takip edebilirsiniz.