Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Miniklerin Hayal Dünyasına Engel Var Mı?

9 Eylül Cumartesi günü saat 09.00’da Niloya YouTube kanalında yayınlanacak “Oyuncak Broşürü” bölümü hafta sonunuza keyif katarken, izleyicilerinde hayal dünyasını olumlu etkileyecek.

Miniklerin Hayal Dünyasına Engel Var Mı?

 

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, yine dopdolu bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. YouTube kanalında her hafta sonu yayınlanan yeni maceraları ile minik dostlarını eğlendirmeye devam eden çizgi kahraman ve arkadaşları, sabırsızlıkla beklenen yeni bölümünde miniklerin hayal dünyasında engel olmadığını sürprizlerle dolu bir hikâye içerisinde ekranlara getiriyor. 9 Eylül Cumartesi günü saat 09.00’da Niloya YouTube kanalında yayınlanacak “Oyuncak Broşürü” bölümü hafta sonunuza keyif katarken, izleyicilerinde hayal dünyasını olumlu etkileyecek.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, hafta içi her gün TRT Çocuk ekranlarında, her hafta sonu ise mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturmaya devam ediyor. Her bölümünde ayrı bir macerayı hafızalara kazınan şarkılar eşliğinde minik dostlarına aktaran çizgi kahraman ve arkadaşları, eğitici ve öğretici içerikleri ile 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanıyor.

Oyuncak Broşüründe Oyuncaklar Neden Daha Güzel Görünüyor?

Mete eski oyuncak kutularından birinde bir broşür bulmuştur. Broşürde başka oyuncakların resmi vardır. Mete hayranlıkla oyuncaklara bakmaktadır. Fakat Mete yine biraz mutsuzdur. Çünkü annesi zaten yeterince oyuncağı olduğu için alamayacağını söylemiştir. Mete, Niloya’nın yanına gelir. Broşürü incelemeye başlar ve Mete’nin annesine hak verir. Broşürdeki arabaların çoğu Mete’de vardır. Ama broşürde oyuncaklara bakınca daha albenisi yüksek görünüyordu. Bu da bizim kahramanları cezbediyordu. Niloya’nın yine aklına bir fikir gelir. Bu fikri nasıl yapacakları Mete sorgular. Ama Niloya için imkansız yoktur. Babasından yardım ister.

Niloya fotoğraf makinesiyle oyuncaklarını yakın çekim ile en güzel şekilde fotoğraflar. Sonra babasından bunları broşürdeki gibi dizmesini rica eder. Babaya kasabadaki fotoğrafçı yardımcı olacaktır. Niloya ve Metenin artık broşürleri olmuştur. Şimdi ikisi de broşürlere baktıkça mutlu olurlar. Oyuncaklar çok güzel görünmektedir ve en önemlisi hepsi de zaten evlerinde vardır. Mine de broşüre bakar ama birçoğunu tanıyamaz. Oysaki daha önce bu oyuncaklarla oynamıştır. Böyle bakınca tanıyamamıştır. Niloya itiraf eder güzel görünsünler diye özenle çekmiştir fotoğraflarını… Çocuklar sahip oldukları oyuncakları düşünüp mutlu olurlar.