Sosyal Medya

Mobil

Mobil AirBag, Telefonları Korumak Mobil Hava Yastığı Gelebilir

Mobil AirBag, Telefonları Korumak Mobil Hava Yastığı Gelebilir. Alman mühendislik öğrencisi Philip Frenzel bu konudan muzdarip herkese; hem zaman, hem para ve hem de gereksiz stresten uzak tutacak bir çözüme sahip olabilir.

Mobil Hava Yastığı, Mobil AirBag Telefonları Korumak için Çare Olabilir!

Mobil AirBag, Telefonları Korumak Mobil Hava Yastığı Gelebilir.

Dünya para verip aldığınız akıllı telefonları korumak için bir dizi önlemler mevcut. Darbelere karşı koruyan telefon kılıfları, kırılmaz tempered camlar vb. daha bir çok ürün var.

Yine de bir çok insan akıllı telefonlarını düşürüp, ekranlarını ve mekaniklerine ciddi zararlar veriyor ve vermeye devam edecek gibi görünüyor. Ancak Alman mühendislik öğrencisi Philip Frenzel bu konudan muzdarip herkese; hem zaman, hem para ve hem de gereksiz stresten uzak tutacak bir çözüme sahip olabilir.

Mobil AirBag – Mobil Hava Yastığı …

DesignBoom tarafından fark edilen Frenzel, telefonunuzun serbet düşüşe geçtiğini algılıyor ve hasar görmesini engellemek için metal çerçeveler ve ayaklar çıkaran bir mobil airbag – mobil hava yastığı kullanıyor.

Almanya’da Aalen Üniversitesi’nde bir öğrenci olan Frenzel, mobil hava yastığı ile Alman Mekatronik Topluluğu’ndan birde ödül kazandı.Preview Online haberine göre ise aynı üniversiteden bir başka öğrenci Peter Mayer ile önümüzdeki ay bir Kickstarter Projesi olarak karşımıza gelecek.

 

 

Bu ürün mobil hava yastığı veya benzeri geliştirilmiş bir tasarım, insanların telefon onarımlarına harcayacakları bir çok paranın ceplerinde kalmasını sağlayabilir.

Kırık ekranlar dönemi düşündüğümüzden daha kısa zamanda kapanabilir. Biz sürekli kırılmaz cam ve kendi kendini tamir eden ekran çalışmalarına odaklandık. Oysa araçlardakine benzer bir sistem akıllı telefonlara da pek ala uygulanabilir görünüyor.