Sosyal Medya

Eğitim

Modafen Atletizm Takımı’nın büyük başarısı…

Modafen Okulları, sporun her dalında başarı elde etmeye devam ediyor. 1.  İstanbul’un En Hızlısı Yarışmaları’nda Modafen Atletizm Takımı için mücadele eden 3. sınıf öğrencisi Gaye Zehra Taviloğlu, 4. sınıf öğrencisi Ayla Beyza Watt ve 5. Sınıf öğrencisi Maide Esma Taviloğlu Küçük Kızlar Kategorisi’nde Modafen’i temsil ettiler ve 22 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek Final Yarışları’na katılmaya hak kazandılar.

İstanbul’un en hızlıları Modafen Okulları’ndan

Modafen Atletizm Takımı’nın büyük başarısı…

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 1. İstanbul’un En Hızlısı Yarışmaları 8 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşti.

 Modafen Okulları öğrencilerinden Ayla Beyza Watt, 56 yarışmacının mücadele gösterdiği Küçük Kızlar Kategorisi 60 Metre Yarışları’nda 2. oldu ve gümüş madalyayı almaya hak kazandı.  

Sosyal ve akademik hayattaki dengenin sağlandığı bir eğitim sistemini hedeflemiş olan Modafen Okulları, sporun her dalında başarı elde etmeye devam ediyor. 1.  İstanbul’un En Hızlısı Yarışmaları’nda Modafen Atletizm Takımı için mücadele eden 3. sınıf öğrencisi Gaye Zehra Taviloğlu, 4. sınıf öğrencisi Ayla Beyza Watt ve 5. Sınıf öğrencisi Maide Esma Taviloğlu Küçük Kızlar Kategorisi’nde Modafen’i temsil ettiler ve 22 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek Final Yarışları’na katılmaya hak kazandılar.

Sporun ve sporcunun dostu Modafen Okulları, kurulduğu 2006 yılından günümüze kadar bireysel ve takım sporlarında önemli başarılar elde ederek farklı spor dallarında milli takımlara ve başarılı spor kulüplerine sporcular kazandırıyor.

Başarıyı gelenek haline getiren Modafen Okulları, her nerede olursa olsun kendisini, ailesini ve ülkesini başarıyla temsil edebilecek, yeniliklere adapte olabilen ve istekli öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen A-Tipi Eğitim Sistemini odak noktasında tutuyor. Modafen Okulları sporu ve sanatı okul programının içine yerleştirerek derslerdeki başarının yanında özgüveni, kendini ifade edebilme yeteneğini öğrencilerine aktararak fark yaratıyor.

Modafen Okulları Hakkında

Kurulduğu 2006 yılından günümüze sosyal ve akademik hayattaki dengenin sağlandığı bir eğitim sistemini hedeflemiş olan Modafen Okulları, A-tipi eğitim ve öğretim anlayışını benimsiyor, öğrencilerinin yetenek ve beceri yönetimlerini merkeze alıyor. Anaokulundan başlayarak üniversiteye kadar öğrenci yetiştiren sorumluluk sahibi, girişimci, mutlu ve özgür bireyler olunmasını amaçlayan okul, “Bir kez Modafenli, her zaman Modafenli” tabiri ile sürdürülebilir eğitim sistemine hizmet ediyor.