Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Modanın Geleceğine Refabric Yapay Zeka Yazılımı ile Adım Atın!

Moda sektörünün dinamik döngüsüyle yapay zeka (AI) güç birliği yapıyor!

Modanın Geleceğine Refabric Yapay Zeka Yazılımı ile Adım Atın!


Moda sektörünün dinamik döngüsüyle yapay zeka (AI) güç birliği yapıyor. Üretken yapay zeka destekli yazılım Refabric, moda profesyonellerinin geçirdiği uzun soluklu ilham, araştırma, tasarım, 3D modelleme, prototip oluşturma, ürün geliştirme ve pazarlama süreçlerini tek bir ekosistem altına entegre etmeye hazırlanıyor.

 

Moda, teknoloji, bilişim ve pazarlama gibi farklı disiplinlerden gelen, alanlarında uzman isimlerin ortak girişimi olarak doğan Refabric’in kurucu ortakları arasında Seda Domaniç, Eda Gürdamar, Safiye Dinçtürk Turgut, Hakan Baş, Mustafa Alpay, Alemşah Öztürk ve Begüm Doğru Öztekin bulunuyor.

 

Refabric Basic ve Refabric Pro olmak üzere iki ürünle geliştirilen yazılım, ilk versiyonu Refabric Basic ile moda tutkunlarına yapay zeka destekli bir tasarım aracı sağlarken, Refabric Pro ile moda profesyonellerine uçtan uca çözümler sunuyor.

  

Refabric Basic ile Özgün Moda Tasarım Yolculuğuna Hazır Olun

 

Yapay zeka moda yazılımı olarak tasarlanan Refabric Basic, fikirlerinizi sadece birkaç dakikada eşsiz tasarımlara dönüştürüyor. Moda tutkunları için hazırlanan yazılım, prompt’lar, ilham görselleri ve desenleri gibi ek öğelerle harmanlanarak dakikalar içinde özgün moda tasarım varyasyonlarını tercih edilen arka planlarda ve istenen model üzerinde sunuyor.

 

refabric

Refabric Basic

 

Moda Profesyonellerine Gelişmiş Çözümler Sunan Refabric Pro Şimdi Yayında!

Refabric Pro ise moda markalarının DNA’sını, estetik anlayışlarını ve geçmiş verilerini analiz ederek dakikalar içinde trendlere uygun koleksiyonlar oluşturabilen gelişmiş yapay zeka tabanlı bir moda  yazılımı olarak sunuluyor. Refabric Basic’ten farklı olarak özelleştirilmiş bir dizi araç seti ile moda dünyasının hızlı döngüsüne ayak uydurmanın yanı sıra tasarım süreçlerini daha kişisel ve bilgiye dayalı bir temele oturtmayı hedefliyor. Moda markalarının geçmiş sezonlardaki satış verileri, popüler tasarımları ve güncel trend analizleri gibi önemli bilgilere hızla erişebilmelerini sağlayan özelleştirilmiş yapay zeka çözümleriyle donatılan Refabric Pro ile markalar, koleksiyonlarını güncel ve gelecek moda akımlarına uygun şekilde tasarlama imkanına sahip oluyor.

 

Platform, kullanıcılarına sadece hızlı ve etkili bir tasarım süreci sunmakla kalmıyor, aynı zamanda tasarımlarını talebe uygun hale getirerek pazar başarılarını artırma imkanı da sağlıyor. Refabric Pro ile moda profesyonelleri, yaratıcı süreçlerini güçlendirirken, aynı zamanda sürdürülebilir ve yenilikçi koleksiyonlar geliştirme fırsatı buluyor.

Refabric Pro

 

Sürdürülebilir Moda Çözümleri

Yapay zeka modelleri üzerinde görüntülenebilen koleksiyon parçaları, istenmeyen ya da talep görmeyen ürünleri üretim öncesinde elemeyi mümkün kılarken, prototip üretim süreçlerini optimize ediyor. Bu yöntem,kaynakların daha etkili kullanılmasına ve atıkların azaltılmasına katkı sağlayarak sürdürülebilirlik ilkelerine tam destek veriyor.

 

Refabric Pro’nun Yakın Geleceği

Refabric Pro, 2024 yılında moda endüstrisine yönelik kapsamlı çözümler sunmak üzere yeni araçlarını piyasaya sürmek için hazırlanıyor. 3D modelleme, yapay zeka destekli moda çekimleri, içerik pazarlaması ve e-ticaret çözümleri gibi moda profesyonelleri için özelleştirilmiş üretken yapay zeka araçlarını sunarak, moda perakende süreçlerini hızlı, maliyet etkin ve kişiselleştirilmiş hale getirmeyi amaçlıyor.