Sosyal Medya

Motosiklet

Motobike Istanbul 2024 başladı!

Motobike Istanbul 2024 fuarı, Motul ana sponsorluğu ile İstanbul Fuar Merkezi’nin renove edilen 5, 6, 7 ve 8. salonlarının kapsadığı 20.000 m² büyüklüğünde net sergi alanında, Çin ve Pakistan pavilyonlarıyla birlikte Türkiye’den ve tüm dünyadan 300’ün üzerinde markaya ev sahipliği yaptı.

Motosiklet ve bisiklet tutkunlarının geleneksel buluşması Motobike Istanbul 2024 başladı

Hazırlıklar tamamlandı, yaklaşık bir yıl süren heyecanlı bekleyiş sona erdi ve bugüne kadar düzenlenen en büyük ve en kapsamlı Motobike Istanbul fuarı, kapılarını iki teker tutkunlarına 15. kez açtı.

 

Motobike Istanbul 2024 fuarı, Motul ana sponsorluğu ile İstanbul Fuar Merkezi’nin renove edilen 5, 6, 7 ve 8. salonlarının kapsadığı 20.000 m² büyüklüğünde net sergi alanında, Çin ve Pakistan pavilyonlarıyla birlikte Türkiye’den ve tüm dünyadan 300’ün üzerinde markaya ev sahipliği yaptı. Fuarın ilk gününde kaydedilen ziyaretçi sayısı, geçtiğimiz yıl düzenlenen fuara göre %10 oranda artış gösterdi.

Fuayede düzenlenen Motobike Istanbul 2024 açılış töreninde T.C. İçişleri Bakanı Sn. Ali Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, MOTED Yönetim Kurulu Başkanı Başarı Erbaş, MOTODER Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Bayraktar ve Messe Frankfurt Istanbul Yönetici Ortağı Tayfun Yardım konuşmacı olarak yer aldı. T.C. İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya, konuşmasında
motosiklet kazalarıyla ilgili 2023 yılında kayıtlara geçen rakam ve detayları paylaşırken, “EĞİTİM, EĞİTİM, EĞİTİM” parolasıyla 2024 yılının motosiklet sürücleri için eğitim ve denetim yılı olacağını vurguladı.


Motosiklet sürücüleri için ücretsiz otopark ve kapıda bilet satın alma imkanı Motobike Istanbul 2024 fuarına motosikletiyle gelmek isteyen ziyaretçiler, araçlarını İstanbul Fuar Merkezi’nin otoparklarına ücretsiz olarak park edebiliyor. Fuara otomobilleri ile gelmek isteyen ziyaretçiler ise, yol çalışması nedeniyle fuar alanına sadece çevreyolu istikametinde yer alan kapıdan giriş yapabiliyor. Otomobiller içinse İstanbul Fuar Merkezi’nde ücretli otopark uygulaması var.

Toplu taşıma kullanarak fuara gelmek isteyenler, M1 metro hattını kullanarak rahatlıkla fuarın giriş kapılarına ulaşabiliyor. Daha önce internet üzerinden bilet satın almayan ziyaretçiler, giriş kapılarında yer alan Biletix gişelerinden biletlerini satın alabiliyorlar.

Motosiklet ve bisiklet tutkunları için eksiksiz bir deneyim sunan Motobike Istanbul 2024, 23 Mart Cumartesi akşamı saat 18:00’de sona erecek.

Motobike Istanbul – Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı

20 – 23 Mart 2024, İstanbul Fuar Merkezi

Ayrıntılı bilgili için https://motobike-istanbul.tr.messefrankfurt.com/istanbul/tr.html