Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Multinet Up’ın yeni nesil kurumsal hediye çözümü MultiGift!

Multinet Up’ın yeni nesil kurumsal hediye çözümü MultiGift ile şirketler, tek bir kart üzerinden, çalışanlarına marketten giyime, elektronikten e-ticarete farklı alanlarda hediye sunma esnekliğinden yararlanıyor.

Kurumsal hediye kartı MultiGift, işverenlere kolaylık, çalışanlara seçme özgürlüğü sunuyor

Multinet Up’ın yeni nesil kurumsal hediye çözümü MultiGift ile şirketler, tek bir kart üzerinden, çalışanlarına marketten giyime, elektronikten e-ticarete farklı alanlarda hediye sunma esnekliğinden yararlanıyor. Şirket yetkilileri Multinet Up’ın uçtan uca dijital hizmetleri sayesinde tüm işlemleri kolayca yaparken; çalışanlar hediyelerini binlerce prestijli marka arasından kendileri seçme özgürlüğüne sahip oluyor.  

Multinet Up’ın 2004’te Türkiye’nin ilk kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı olarak hayata geçirdiği MultiGift, esnek yan haklar, çalışan motivasyonu ve teşvik uygulamaları kapsamında çalışan memnuniyetini artırmak isteyen her ölçekten firmaya çözüm sunuyor. MultiGift’i tercih eden şirketler tek bir kart üzerinden, çalışanlarına marketten giyime, elektronikten e-ticarete farklı alanlarda hediye sunma esnekliğinden yararlanıyor.

Şirket çalışanlarına veya bayi, müşteri ve tedarikçi gibi iş ortaklarına hediye göndermek isteyen firma yetkilileri Multinet Up’ın uçtan uca dijital hizmetleri sayesinde tüm işlemlerini kolayca yapıyor, hediye gönderilecek kişi sayısı kaç olursa olsun MultiGift’in operasyonel kolaylığından ve maliyet avantajlarından yararlanıyor. MultiGift kullanıcıları ise kendilerine tanımlanan bakiyeleri Türkiye genelinde yaklaşık 20 bin noktada harcayabiliyor.

Herkese hitap eden hediye seçenekleri MultiGift’te

Çalışanların yaşına, cinsiyetine, medeni durumuna ve yaşam tarzına yönelik farklılık gösteren tüm ihtiyaçlarına yanıt veren MultiGift’in geniş tedarikçi ağında lüks tüketimden temel gıdaya, teknolojiden ofis koltuğuna, ev eşyasından giyime, herkesin ihtiyacına göre onlarca farklı kategori bulunuyor. Çağrı, KİM Market, Onur Market, Happy Center, Mopaş gibi Türkiye genelinde binlerce markette geçerli MultiGift hediye kartının yanı sıra MultiGift’in A101, CarrefourSA, Trendyol, Morhipo, Ikea, Vakko, Mavi gibi marka çözümleri de mevcut.

Geliştirdiği yenilikçi çözümlerle son kullanıcılara kusursuz bir deneyim vaat eden Multinet Up, şirketlere işveren markası alanında öne çıkma fırsatı sunuyor. Geçtiğimiz sene, kurumsal müşterilerinin yan hak uygulamalarında kullanabilecekleri tek bir dijital platform oluşturmayı da hedefleyen şirket, devreye aldığı yeni e-ticaret platformu MultiGift Shop ile kurumsal hediye sektörüne yenilikçi bir boyut daha kazandırdı. Türkiye’nin 81 iline 2-7 iş günü içinde teslimat yapan MultiGift Shop, özellikle uzaktan ve hibrit çalışma uygulamalarını benimseyen şirketlerde, kurumsal hediyenin online adresi olarak hizmet veriyor.

Multinet Up Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bora Işık,

Prestijli markalardan oluşan geniş tedarikçi ağı

Son dönemde yaygınlaşan kurumsal hediye uygulamalarına yönelik açıklamalarda bulunan Multinet Up Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bora Işık,

“Pandemiyle birlikte gerek kurumsal şirketlerde gerekse KOBİ ve mikro ölçekli firmalarda çalışan bağlılığı ve motivasyonu daha da önemli hale geldi. Doğum günü, evlilik, kıdem gibi özel günlerde veya yılbaşı, Ramazan ve Kurban Bayramı dönemlerinde yapılan sosyal yardım uygulamalarında hem firma yetkililerini yormayacak hem de çalışanların beklentilerine cevap verebilecek esnek çözümler oldukça revaçta. 

2021’de Kuantum Araştırma iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz Pazar ve Segmentasyon Araştırması’nın sonuçlarına göre işverenlerin kurumsal hediye tercihlerinde en etkili unsurlar hediye kartının sağladığı indirim oranı, geçerli olduğu markaların sayısı ve niteliği, tek fatura ile ödeme kolaylığı ve online satın alma olanağı. Bu noktada MultiGift yeni nesil bir alternatif olarak tercih ediliyor. Prestijli markalardan oluşan harcama noktalarının çeşitliği ve dijital kullanım alternatifleri sayesinde kullanıcıları memnun eden MultiGift, işverenleri de operasyonel kolaylığı ve maliyet avantajları nedeniyle mutlu ediyor” dedi.