Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

KilitPazar, Müşteri Deneyimi Temelli Online Alıveriş Sitesi

Alışveriş yapmak insanların en temel ihtiyaçlarından birisidir. Yılın her döneminde kimi zaman uzun süreli kimi zaman kısa süreli ihtiyaçlar için alışveriş yapılması gereği ortaya çıkabilir. Bununla birlikte alışveriş yöntemleri son dönemde büyük değişime uğramıştır.

Alışverişin Dönüşümü ve E-Ticaret

Alışveriş yapmak insanların en temel ihtiyaçlarından birisidir. Yılın her döneminde kimi zaman uzun süreli kimi zaman kısa süreli ihtiyaçlar için alışveriş yapılması gereği ortaya çıkabilir. Bununla birlikte alışveriş yöntemleri son dönemde büyük değişime uğramıştır.

İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte pek çok alanda olduğu gibi alışveriş alanında da farklı bir evreye geçilmiştir. E-ticaret siteleri sayesinde artık zaman, mekân sınırları ortadan kalkmış, her nerede olursanız olun ihtiyaç duyduğunuz her an alışveriş yapabilme fırsatı doğmuştur.

Online satış yapan sitelerin sayısı çok fazla olsa da bu noktada gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek site oldukça azdır. Bu nedenle alışveriş yaparken kişisel bilgilerinizi, adres bilgilerinizi, banka, hesap vs. bilgilerinizi paylaşacağınız siteleri seçerken oldukça dikkatli olmalısınız. Bu noktada Kilitpazar e-ticaret sitesi yıllardır müşteri deneyimini önceleyen, kaliteli ve güvenilir bir site olarak karşımıza çıkıyor. Bugün birçok noktada öne çıkan ve yerli bir girişim olan bu firmayı yakından inceleyeceğiz:

 

Kilitpazar’da Öne Çıkan Vizyon ve Misyon: Müşteri Deneyimi

 

Tamamen yerli girişim olan Kilitpazar, 2020 yılında kurulmuş. Merkezi Ankara’da bulunan e-ticaret girişimi, Türkiye’nin kalbinden tüm ülke geneline internet üzerinden hizmet veriyor. Müşteri deneyimi ve fırsat eşitliği temelinde yola çıkan firma, çağın olanaklarını en etkin biçimde kullanıyor ve yenilikçi bakış açısına önem veriyor. Bu nedenle son derece güçlü bir altyapı üzerine inşa ettikleri sitelerini sürekli geliştiriyor, yeni beceriler kazanarak daima dünya standartlarında çalışmalar gerçekleştirmeye odaklanıyor.

Yeniliğin yeni adresi sloganıyla, müşteri deneyimi odaklı çalışmalarına devam eden Kilitpazar; kolay, güvenli ve kaliteli alışveriş deneyimi vadediyor. Bunun için sade, şık ve modern bir web sitesi ile kullanıcı karşısına çıkarak en az adımda, en kolay biçimde alışveriş yapabilme fırsatı sunuyor. Ayrıca alışverişte güvenliği sağlamak için yüksek teknolojilerden yararlanıyor.

Kaliteden ödün vermeyen site, müşterilerinin daima hem kaliteli hizmet hem de kaliteli ürünlerle buluşmasına çabalıyor. Elektronik, kadın moda, erkek moda, kitap gibi ana kategoriler içinde daha onlarca alt başlıkta ürünlerini beğeniye açıyor.

 

Geniş Ürün Çeşitliliği

 

Genel olarak kategorilere bakacak olursak: Kilitpazar’da elektronik kategorisi içinde bilgisayar, tablet, cep telefonu aksesuarları, telefon bataryası, fotoğraf, kamera, işletim sistemleri lisansları, Mouse, laptop çantası gibi pek çok seçenek bulabilirsiniz. Mürekkep, kartuş ve toner çeşitleriyle cihazlarınızın sarf malzemesi ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Kadın moda kategorisinde bluz, ceket, crop, elbise, eşofman, etek, gömlek, hırka, kaban, mont, kazak, pantolon, yağmurluk yelek gibi bütün giyim ürünlerini bulabilirsiniz. Aksesuar ve takılar arasından kombinlerinizi en güzel biçimde tamamlayabileceğiniz eşsiz parçalara erişebilirsiniz. Terlik, panduf modelleriyle ev içinde geçirdiğiniz zamanı da çok daha konforlu hale getirebilirsiniz. Erkek moda kategorisi içinde de giyim ve ayakkabı seçenekleri yer alıyor. Her mevsim şartına uygun, en son moda trendlerinde yüzlerce erkek moda ürününü görebilirsiniz. Her biri kaliteli, şık ve kullanışlı parçaları en uygun fiyat avantajlarıyla kolayca satın alabilirsiniz.

 

Sonuç

 

Sonuç olarak Kilitpazar gibi bilinen e-ticaret girişimleriyle alışveriş yönelimleri özellikle son dönemlerde internet üzerinden yoğun olarak gerçekleştirilmeye başlandı. Alışveriş süreçleri geçmişe hız yanında kolay ulaşabilirlik noktasında önemli bir ivme kazanmıştır. Bu noktada alışverişin büyük bir değişime uğradığını söylemek yerinde olacaktır.