Sosyal Medya

Donanım

MUTFAKLARIN YENİ DEVİ: EverFresh+ teknolojili BEKO ULTRA

MUTFAKLARIN YENİ DEVİ: EverFresh+ teknolojili BEKO ULTRA. A++ Beko Neofrost buzdolapları 2.750 TL’den başlayan fiyatlarla beko.com.tr'de

MUTFAKLARIN YENİ DEVİ: BEKO ULTRA

Kullandığı son teknolojiyle tüketicilerin hayatına kolaylık katan ve sağlıklı yaşam sürdürmelerine yardımcı olan Beko, kombi segmentinde Türkiye’nin en geniş hacimli buzdolabını üretti. Beko Ultra Buzdolabı serisi sadece hacmiyle değil, içerdiği teknolojilerle de kullanıcılarına sağlıklı bir yaşam vadediyor.

Beko, 720 litrelik brüt hacmiyle, kombi segmentinde mutfakların yeni devi Beko Ultra Buzdolabı serisini üretti. Kullanıcılarına sunduğu geniş kullanım alanı büyük kolaylık sağlayan Beko Ultra, tasarımında kullanılan teknolojilerle de birçok avantajı beraberinde getiriyor.

Buzdolabınızdaki sebzeler gün ışığıyla besleniyor

Beko Ultra Buzdolabı’nda kullanılan ve güneşten ilham alınarak tasarlanan Harvestfresh Teknolojisi, 3 farklı ışıkla doğal gün ışığı döngüsünü simule ediyor. 24 saatlik doğal gün ışığı döngüsünü simüle ederek meyve ve sebzelerin vitamin değerlerini daha uzun süre koruyor, ilk günkü gibi taze kalmalarını sağlıyor.

EverFresh+ teknolojisiyle yiyecekler daha uzun süre taze kalıyor

Beko Ultra’nın sahip olduğu EverFresh+ teknolojisi ise özel sebzelik tasarımıyla hassas bir nem kontrolü sağlarken; hava kanalları sayesinde ideal şartlarda tuttuğu yiyeceklerin tazeliklerini 30 güne kadar koruyor. Kahvaltılık 0° bölmesi ise kahvaltılıklarla birlikte kısa sürede tüketilecek et ve balıkları saklamak için ideal bir ortam sağlıyor. Beko Ultra ayrıca FreshGuard koku önleme sistemi sayesinde buzdolabında oluşabilecek kötü kokuları, zararlı gaz veya kimyasal madde üretmeden yüzde 90’a kadar düşürüyor.

* A++ Beko Neofrost buzdolapları 2.750 TL’den başlayan fiyatlarla, Türkiye’nin dört bir yanındaki Beko bayilerinde ve www.beko.com.tr’de.