Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Netflix, Adam Mckay’in Don’t Look Up’ın resmi tanıtım fragmanı!

Oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep ve Cate Blanchett gibi yıldız isimlerin yer aldığı Don’t Look Up, 24 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te...

NETFLIX, ADAM MCKAY’İN MERAKLA BEKLENEN YENİ FİLMİ DON’T LOOK UP’IN RESMİ TANITIM FRAGMANINI VE İLK KARELERİNİ PAYLAŞTI

Oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep ve Cate Blanchett gibi yıldız isimlerin yer aldığı Don’t Look Up, 24 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te…

Astronomi lisansüstü öğrencisi Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) ve hocası Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) şaşırtıcı bir keşifle, Güneş sistemi içindeki bir yörüngede dönen bir kuyruklu yıldız tespit eder. Ancak bir sorun vardır. Kuyruklu yıldız, doğrudan Dünya’ya çarpacak şekilde ilerlemektedir.

Diğer sorun ise, bu tehlikeyi kimsenin umursamamasıdır. Görünüşe göre dünyayı yok edebilecek Everest Dağı büyüklüğündeki bir cisimle ilgili uyarıları kulak arkası etmek insanlığın işine gelmektedir. Kate ve Randall, Dr. Oglethorpe’un yardımıyla bir medya turuna çıkar.

Umursamaz Başkan Orlean (Meryl Streep) ile onun özel kalem müdürü olan dalkavuk oğlu Jason’ın ofisinde başlayan yolculukları, Brie (Cate Blanchett) ve Jack (Tyler Perry) tarafından sunulan eğlenceli sabah programı ile devam eder. Kuyruklu yıldızın çarpmasına sadece altı ay kalmışken haberlere çıkmaya çalışmak ve çok geç olmadan sosyal medya bağımlısı halkın dikkatini çekmek trajikomik bir göreve dönüşür. İkili, dünyanın göğe bakmasını nasıl sağlayacaktır?

Oscar ödüllü Adam McKay’in (Büyük Açık) yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Don’t Look Up‘un diğer oyuncuları arasında ise Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis ve Tomer Sisley yer alıyor.

  • Yönetmen: Adam McKay
  • Senarist: Adam McKay
  • Hikaye: Adam Mckay & David Sirota
  • Yapımcılar: Adam McKay, p.g.a. & Kevin Messick, p.g.a.
  • Görüntü Yönetmeni: Linus Sandgren, ASC, FSF
  • Prodüksiyon Tasarımı: Clayton Hartley
  • Kurgu: Hank Corwin, ACE
  • Kostüm Tasarımı: Susan Matheson
  • Müzik: Nicholas Britell
  • Yayın Tarihi: 24 Aralık 2021

Oyuncu Kadrosu: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley with Cate Blanchett and Meryl Streep.

@NetflixFilm

#DontLookUp