Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Netflix Ultra Paketi Test Ediliyor, Sürekli 4K HDR Akışa Hazır mısınız?

Netflix Ultra Paketi ile Abonelik Fiyatlarında Zam Yapmaya Hazırlanıyor. Netflix Ultra Paketi Test Ediliyor, Sürekli 4K HDR Akışa Hazır mısınız?

Netflix  Daha Yüksek Bir Fiyatla Alabileceğiniz “ULTRA” Paketini Test Ediyor.

Netflix Ultra Paketi ile Abonelik Fiyatlarında Zam Yapmaya Hazırlanıyor. Netflix Abonelik Paketleri 4 ayrı şekilde fiyatlandırılmak isteniyor. Avrupa’da bazı kullanıcılar abonelik seçeneklerinde bu yeni paketi görmeye başladı bile.

Dediğimiz gibi Avrupa’da bazı kullanıcılar, ayda 20 avroya mal olacak yeni bir katman – yeni bir abonelik paketi görüyorlar.

Son bir kaç yıldır giderek popülerliğini arttıran ve ülkemizde de ciddi bir sayıda kullanıcısı olan, akış hizmeti NETFLIX; fiyatlarını çaktırmadan yavaş yavaş arttırmak istiyor. 2011 yılından itibaren kullanılmaya başlayan yayın akışı platformu, fiyat politikaları ve potansiyel tepkilere karşı her zaman duyarlı davrandı.

Netflix Mevcut Türkiye Abonelik Planları

Şirketin bir sonraki hamlesi mevcut planlarda fiyatı değiştirmeden yeni bir fiyat seçeneği eklemek oldu.

Yeni ve şu an için test aşamasında olduğu anlaşılan Netflix Paketi ULTRA olarak tanımlanıyor. TuttoAndroid tarafından ortaya çıkartılan bu yeni paket mevcut Premium Paketin (13.99 Euro) üzerinde bir fiyatlandırma ile (16.99 – 19.99 Euro) arasında bir fiyatla satışa sunuluyor.

Bir Netflix sözcüsü CNET’e  bu testlerini doğruladı ve;

“Bu durumda, tüketicilerin Netflix’e nasıl değer verdiğini daha iyi anlamak için biraz farklı fiyat noktaları ve özellikler test ediyoruz.” dedi.

 

CordCutting.com‘da Almanya da dahil olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinde uygulanan değişiklikleri buldu ve farklı fiyatların yanı sıra listelenen farklı özelliklerin de altını çizdi.

Netflix Ultra Paketi Özellikleri Neler?

Netflix Ultra Paketi Test Ediliyor, Sürekli 4K HDR Akışa Hazır mısınız?

Yeni Netflix Ultra Paketi sürekli olarak 4K HDR ve maksimum dört cihaz sunuyor.