Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Acaba Ne İzlesem Diye Düşünmeye Son: “Bir Şeyler Oynat” Netflix!

Netflix'te ne izlesem diye düşünmeye son, yeni özellikle tam da 17 günlük tam kapanma öncesi duyuruldu. İşte yeni Netflix bir şeyler oynat...

Netflix, acaba ne izlesem diye düşünmeye son veriyor!

Türkiye 17 günlük tam kapanmaya hazırlanırken, bir çok kişi için harika olabilecek yeni özelliğini duyurdu. Kararsız izleyicinin işini kolaylaştıracak yeni Netflix Özelliği, Bir Şeyler Oynat!

Dünya üzerinde 207 milyon üyesi bulunan dijital eğlence platformunun yeni özelliği “Bir Şeyler Oynat” Netflix ile yeni bir hikâye arayışına çıktığınızda bırakın hikâye sizi bulsun!

Ne izleyeceğim derken yolunuzu kaybettiyseniz veya kararsızsanız “Bir Şeyler Oynat”a basmanız yeterli…Netflix, daha önce izlediklerinize göre belirlediği ve seveceğinizi düşündüğü bir dizi veya filmi anında ekranınıza getirecek.

Netflix Ürün İnovasyon Yöneticisi Cameron Johnson konu ile ilgili yazı paylaştı.

“Bazen karar vermek zor gelir bize. Uzun bir haftanın ardından cuma akşamı eve geldiğimizde, buzdolabının kapısını açıp açıp kapattığımızda veya ailece izleyecek bir şeyler bulmaya çalıştığımızda yaşadığımız kararsızlığa hepimiz aşinayız.

Böyle zamanlarda sadece Netflix’i açıp doğrudan yeni bir hikâyenin derinliklerine dalmak istersin. Bu nedenle arkana yaslanıp izlemeye başlamanın artık yepyeni bir yolunu geliştirdik: Bir Şeyler Oynat”

Play Something Turkey

“Bir Şeyler Oynat” düğmesine bastığında, daha önce izlediklerine göre belirlediğimiz ve seveceğini düşündüğümüz bir dizi veya filmi anında ekranına getireceğiz. Ayrıca “Başka Bir Şey Oynat”a basarak;

  • yepyeni dizi veya filmlere,
  • zaten izlemekte olduğun dizi veya filmlere,
  • listendeki dizi veya filmlere ya da
  • henüz tamamını izlemediğin dizi veya filmlere erişebilirsin.

Bir Şeyler Oynat özelliğini televizyonunda kolayca bulabilirsin:

  • Profil adının altında
  • Netflix ana sayfandaki 10. satırda
  • Ekranın sol tarafındaki gezinme menüsünde

Ekran okuyucu kullanan üyelerimiz için Bir Şeyler Oynat özelliği, metin okuma işlevini tam olarak destekliyor. Bir Şeyler Oynat özelliğini metin okuma aracılığıyla kullanarak seveceğin yeni bir film veya dizi bulmak için, Erişilebilirlik yardım merkezimize girebilir ve bu özelliği televizyon ayarlarında nasıl etkinleştirebileceğini öğrenebilirsin.

Yeni bir hikâye arayışına çıktığında bırak hikâye seni bulsun. Kararsızsan “Bir Şeyler Oynat”a bas yeter, gerisini Netflix halleder. İşte bu kadar kolay!