Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Netflix yalnızca Ses Oynatma Modu’nu kullanıma sundu!

Netflix yalnızca ses oynatma modu'nu kullanıma sundu. Apple Android uygulamasınde yeni özelliği kullanıma sundu. Özellikle belgeseller...

Netflix, yalnızca ses oynatma modu kullanıma sundu

Netflix’i şimdi de Podscast benzeri bir şekilde kullanabilirsiniz!

Android Police‘in haberine göre Netflix, Android uygulamasında bir bakıma podscast benzeri bir şekilde  ses oynatma modu’nu kullanarak yayın yapıyor…

Bu özellik, sunucu tarafında bir güncelleme olarak göründü ve tam ekran kullanımında, video oynatıcının üst kısmında yeni bir “Video Kapalı” düğmesi göreceksiniz. Ekranın kararmasını sağlayan özellik sadece sesi duymanızı sağlıyor.

Söz konusu Mod’ta, “Yalnızca Ses” adlı bir ayarı seçerek uygulama ayarlarından da kontrol edebilirsiniz. Size “Her Zaman Açık”, “Kulaklıklar veya Harici Hoparlörler” ve “Kapalı” seçenekleri sunuluyor.

Veri kullanımınızı azaltır!

Ayarı seçmek, veri kullanımınızı azaltır ve başka bir şey yaparken programları sadece dinlemenize yardımcı olabilir. Özellikle bu belgeseller, stand-up ve diğer ses odaklı materyaller için harika olabilir. Ancak bir filmi sadece ses ile dinlemek pek iyi bir tecrübe olmayabilir.

Dinlemek için bir Podcast benzeri bir yayınınız yoksa, bu iyi bir alternatif olabilir. Aslında Netflix kendi Podcast’lerini üretiyor ve ironik bir şekilde bu yayınlar, Apple Podcast, Spotify gibi sadece ses içeriklerinin olduğu hizmetlerde sunuluyor.

Netflix Android uygulaması şimdi bunu desteklemeye başladı. Ancak özellik bölgesel olarak cep telefonunuza gelmesi biraz zamanda alabilir.