Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Norm Additive’den Sektörün Global Öncüleri ile İki Büyük İşbirliği

Norm Additive, Türkiye’de sektörün en köklü firmalarından 3DDT ile birleşerek 3D metal ve polimer üretimde gücünü katladı.

Norm Additive’den Sektörün Global Öncüleri ile İki Büyük İşbirliği

 

Eklemeli imalat alanında güçlü mühendislik altyapısı ve üretim kapasitesiyle rekabetin sınırlarını zorlayan Norm Additive, Türkiye’de sektörün en köklü firmalarından 3DDT ile birleşerek 3D metal ve polimer üretimde gücünü katladı.

Bunun yanı sıra; Norm Additive’in yeni iştiraki Norm 3D İmalat Çözümleri A.Ş., dünya devi EOS GmbH ile Türkiye satış ortaklığına imza attı.

Yurt içi ve yurt dışında başta otomotiv sektörü OEM ve Tier1 firmaları olmak üzere, beyaz eşya, havacılık, makine-imalat, kalıpçılık ve medikal sektöründeki firmalara, teknolojisi tüm dünyada hızlıca gelişmekte olan ve geleceğin esnek üretim metotlarından biri olarak gösterilen eklemeli imalat teknolojileri alanında hizmet veren Norm Additive; sektörün öncü şirketlerinden 3DDT ile metal ve polimer üretimi konusunda yaptığı anlaşma ile global arenadaki gücüne güç kattı.

Yıllık 40 bin adet üretim sayısı ve 25’i aşkın tedarikçi ağıyla Norm Additive; eklemeli imalat yöntemi ile üretmenin yüksek fayda sağlayacağı parçaları; müşterileriyle birlikte tespit ederek, topoloji optimizasyonu gibi mühendislik yaklaşımlarıyla da tasarımlar geliştiriyor.

Norm Additive’in bu sene içerisinde hem plastik hem de metal 3B imalat kapasitesini yaklaşık 3 katına çıkardığını ifade eden Norm Additive İş Birimi Direktörü Cenk Kılıçaslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Norm Additive yapılan bu anlaşma ile tamamen mühendislik ve üretim üzerine odaklanan bir şirkete dönüşüyor. Mekanik çekme ve basma testleri, mikro yapı karakterizasyonları, CMM ve 3D tarama ölçüm kabiliyetlerimiz ile ürünlerimizde kalite kontrol hizmetleri vereceğiz. Bu önemli iş ortaklığına imza atan ve katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor; işbirliğimizin nice başarılara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Hizmet kalitesi %97 müşteri memnuniyeti ile tescillenen Norm Additive’in ikinci büyük hamlesi ise yeni iştiraki Norm 3D İmalat Çözümleri A.Ş’nin dünya devi EOS GmbH ile imzaladığı Türkiye satış ortaklığı sözleşmesi oldu.

Kılıçaslan, “Üç boyutlu teknolojilerde müşterilerimize uçtan uca hizmet verme anlayışı ile faaliyete geçirdiğimiz yeni şirketimiz Norm 3D; teknoloji satışı ile hammadde, yedek parça ve servis hizmetlerine odaklanacak. İzmir’in yanı sıra İstanbul’da faaliyetlerimize devam edeceğiz ve çok yakında da Ankara’da olacağız.” dedi.

Türkiye pazarında daha geniş bir müşteri kitlesine hizmet sunulmasını sağlayacak bu iki hamle ile Norm Additive’in yenilikçi 3D baskı teknolojilerinin daha fazla kişiye ulaştırılması bekleniyor.