Sosyal Medya

Android

“Nothing Phone 1” Böyle görünecek!

Nothing Phone 1'in lansmanına yaklaşık bir ay olmasına rağmen, şirket şimdiden cihazın heyecan yaratmaya yardımcı olmak için nasıl görüneceğini göstermeye başladı.

Nothing Phone 1 Tanıtımına 1 ay kaldı, Ancak şirket nasıl görüneceğini merak uyandırmak için gösterdi!

Nothing Phone 1’in lansmanına yaklaşık bir ay olmasına rağmen, şirket şimdiden cihazın heyecan yaratmaya yardımcı olmak için nasıl görüneceğini göstermeye başladı.

Uzaktan bakıldığında, cihaz iPhone X’in arka tarafı (hap şeklindeki çift kamera bölgesi) ve iPhone 12’nin düz kenarlarının bir karışımı gibi görünüyor. Bununla birlikte arka kapak şeffaf olacak. Görünen arka tarafında kablosuz şarj bobini ve bir kaç vida.. Diğer akıllı telefonlarda elbette görmeye alışkın olmadığımız şekilde…

Şirketin kurucusu Carl Pei, paylaşımlarda model ile ilgili daha fazla detay vermedi. Ancak bu cihazla ilgili olarak “Açık ve Çeşitli Ürün Ekosistemini” mümkün kılacak şeklinde ifadesi var. Modelin şimdiye kadar Qualcomm Snapdragon işlemci kullanacağını biliyoruz, dolayısıyla Orta seviye bir işlemciye sahip olacağı anlaşılıyor.

Ancak Nothing Phone 1’in bu kadar rakip içerisinde nasıl bir fark yaratacağı da aslında çok merak ediliyor. Belki bu yönde yeni bir işletim sistemine de sahip olabilir. Nothing Phone OS gibi…

Yenilikle olacak bu kesin zira, Nothing’in tasarım ekibi, 2022’nin başlarında şirkete katılan eski Dyson baş tasarımcısı Adam Bates tarafından yönetiliyor.

Tanıtım tarihi ise 12 Temmuz olacak belirlendi. Londra’da düzenlenecek. Bakalım nasıl bir model olacak…