Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

nPerf PC/Mac için yeni hız testi uygulamasını duyurdu!

PC ve Mac kullanıcıları için yeni piyasaya sürülen nPerf uygulaması ile İnternet bağlantınızın tüm potansiyelini ortaya çıkarabileceksiniz. İster fiber optik, ister kablo veya ADSL kullanıyor olun, bu yenilikçi araç, akış ve tarama testleri dahil olmak üzere 10 Gb/s'ye kadar hızları test ederek ev İnternet bağlantınızın kalitesini ücretsiz olarak değerlendirebileceksiniz. 

nPerf PC/Mac için yeni hız testi uygulamasını duyurdu!

 

PC/Mac için Yeni nPerf Uygulamasıyla yayınlandı.  İnternet Testi için ücretsiz çözüm sunan nPerf yeni uygulamasını yayınladı.

 

PC ve Mac kullanıcıları için yeni piyasaya sürülen nPerf uygulaması ile İnternet bağlantınızın tüm potansiyelini ortaya çıkarabileceksiniz. İster fiber optik, ister kablo veya ADSL kullanıyor olun, bu yenilikçi araç, akış ve tarama testleri dahil olmak üzere 10 Gb/s’ye kadar hızları test ederek ev İnternet bağlantınızın kalitesini ücretsiz olarak değerlendirebileceksiniz.

nPerf, uzun yıllardır, sağlam bir yöntem sayesinde İnternet ölçümleri söz konusu olduğunda güvenilir bir uygulama olarak karşımıza çıkmıştı. Windows, Mac ve Linux sistemlerinde kullanılabilen masaüstü uygulaması da mevcut.

https://www.nperf.com/nperf-application-pc-mac

Yeni uygulama neden önemli? Windows, Mac ve Linux’ta tarama ve akış testleri dahil!

Sadece birkaç saniye içinde, İnternet bağlantınızın hız, gecikme, tarama ve video akış kalitesini kapsayan kapsamlı bir analizini doğrudan bilgisayarınızdan alabiliyorsunuz.

Kullanıcı dostu arayüz, sol üst köşede bulunan ve hız, tarama ve video akışı için ayrı testler yapmanıza olanak tanıyan kullanışlı bir açılır menü ile sorunsuz bir gezinme deneyimi sağlıyor.

nPerf’i diğer rakiplerinden ayıran şey, zaman içinde İnternet performansınız hakkında ayrıntılı bilgiler sağlama yeteneği olarak karşımıza çıkıyor Her biri coğrafi harita üzerinde işaretlenmiş eksiksiz bir test sonuçları geçmişi ile bağlantınızın tutarlılığı ve güvenilirliği hakkında daha derin bir anlayış ve öngörü kazanabilirsiniz. Ayrıca, nPerf’in sosyal medyada paylaşım özellikleri sayesinde sonuçlarınızı arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmak da çok kolay.

nPerf ekibi tarafından geliştirilen ileri teknoloji ile güçlendirilen ve küresel bir sunucu ağı (+3.000) tarafından desteklenen nPerf masaüstü uygulaması, doğru ve güvenilir sonuçları garanti ediyor.

 10 Gb/s hız desteği geldi!

İnternet tarayıcılarının kısıtlamalarından kurtulun ve 10 Gb/sn ve ötesine kadar benzeri görülmemiş hız ölçümlerinin kilidini bu yeni uygulama ile açabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi internet kullanımı giderek daha veri yoğun hale geldikçe, test araçlarının buna ayak uydurması ve 10 Gb/s’ye kadar hızları test edebilmesi daha önemli hale geliyor. Ayrıca, giderek artan sayıda internet sağlayıcısı artık yönlendiricilerle birlikte daha büyük veri paketleri sunuyor.

En son teknolojilerle donatılmış olan nPerf masaüstü uygulaması, internet testleri için yeni bir standart belirliyor. Google tarafından geliştirilen ve Chrome ve Edge gibi popüler tarayıcılarda kullanılan Chromium motorunu kullanan bir akış testi özelliği ile bağlantınızın yükleme ve akış yeteneklerini en yüksek doğrulukla artık değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca, VLC motorunun entegrasyonu, YouTube video yüklemesinin kapsamlı bir şekilde analiz edilmesini sağlayarak multimedya akışı sırasında bağlantınızın performansı hakkında bilgi veriyor.

Özetle, nPerf masaüstü uygulaması eşsiz doğruluk, kolaylık ve kapsamlı tarama ve video akışı testleri ile birlikte 10 Gb/sn’yi aşan hızları ölçme kapasitesiyle, kullanıcıların çevrimiçi deneyimlerini geliştirmelerini sağlıyor.

 

Yeni uygulamayı aşağıdaki adresten indirip deneyimleyebilirsiniz.

 

https://www.nperf.com/nperf-application-pc-mac