Sosyal Medya

Donanım

NVIDIA Reflex Desteği Alan Oyunların Sayısı 100’ü Aştı

GeForce RTX 4070 SUPER Serisi için Yeni Bir Game Ready Sürücüsü Geliyor! Bu hafta, NVIDIA Reflex'in adaptasyonunda önemli bir dönemeç noktasına erişildi. Layers of Fear, SCUM ve Squad, NVIDIA Reflex'i destekleyen oyunlar arasına katıldı. Bu sayede bu teknolojiyi destekleyen oyun sayısı 100'ün üzerine çıkarıyor.

NVIDIA Reflex Desteği Alan Oyunların Sayısı 100’ü Aştı

 

GeForce RTX 4070 SUPER Serisi için Yeni Bir Game Ready Sürücüsü Geliyor!

 

NVIDIA Reflex, GeForce grafik kartları ve dizüstü bilgisayarlar üzerinde sistem gecikmesini azaltarak oyun dünyasında devrim niteliğinde bir değişiklik yaratıyor. Bu sayede, çok oyunculu maçlarda kullanıcılara rekabet avantajı sağlanırken, tek oyunculu oyunlarda daha hızlı ve keyifli bir deneyim sunuluyor. Bu hafta, NVIDIA Reflex’in adaptasyonunda önemli bir dönemeç noktasına erişildi. Layers of Fear, SCUM ve Squad, NVIDIA Reflex’i destekleyen oyunlar arasına katıldı. Bu sayede bu teknolojiyi destekleyen oyun sayısı 100’ün üzerine çıkarıyor.

Buna ek olarak, yeni GeForce RTX 4070 SUPER GPU’ların piyasaya sürülmesiyle birlikte, yeni bir Game Ready Sürücü ve daha fazla DLSS destekli oyun da erişime sunuluyor.

NVIDIA Reflex Teknolojisi 100 Oyuna Ulaştı!

NVIDIA Reflex, ivme kazanarak yüksek bir benimsenme oranına ulaştı. GeForce oyuncularının %90’ından fazlası, sistem gecikmesini azaltan bu teknolojiyi etkinleştiriyor. Bu teknoloji, en iyi 10 rekabetçi nişancı oyunundan 9’unda destekleniyor. Sadece 2023 yılında, 50 milyonun üzerinde GeForce oyuncusu, NVIDIA Reflex’in yenilikçi sistem gecikmesini azaltma teknolojisi sayesinde favori oyunlarında 10 milyar saatten fazla oyun oynandı, böylece artan tepki hızıyla oyun keyfi daha da artırıldı.

NVIDIA Reflex’in kazandığı ivme hız kesmeden devam ediyor. Şu anda  Layers of Fear, SCUM ve Squad  Reflex’i destekleyen oyunlar arasında yer alırken, ayrıca Horizon Forbidden West Complete Edition ve  NAKWON: LAST PARADISE gibi yeni oyunlar da çıkışta Reflex desteği sunuyor olacak.

Eylül 2020’de piyasaya sürüldüğünden beri, 100’den fazla oyun, NVIDIA Reflex’i destekleyerek ya da bu desteği ekleyerek piyasaya sürüldü. Bu olağanüstü liste, Apex Legends, Call of Duty: Modern Warfare III, Call of Duty: Warzone, Counter-Strike 2, Fortnite ve Overwatch 2 gibi oyunları içerirken, aynı zamanda Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt, Diablo IV, Remnant 2, God of War, Microsoft Flight Simulator, Red Dead Redemption 2, Ratchet & Clank: Rift Apart, Marvel’s Spider-Man Remastered gibi eleştirmenlerden övgü alan çeşitli başarı oyunlarına da ev sahipliği yapıyor.

Sadece oyunlar değil, aynı zamanda NVIDIA Reflex uyumlu G-SYNC monitörler ve mükemmel görüntü netliği ile öne çıkan yüksek yenileme hızına sahip oyun fareleriyle birlikte oyun deneyiminizi zirveye taşıyor. Reflex Analyzer’ı kullanarak sistem gecikmesini en iyi şekilde ölçen Reflex uyumlu monitörler ve fareler, şimdi 59 gram ağırlığındaki süper hafif HyperX Pulsefire Haste 2 Mini – Kablosuz Oyun Faresi ile bir araya geliyor.

GeForce RTX 4070 SUPER Şimdi Yeni Game Ready Sürücüsüyle Karşınızda

Geçtiğimiz hafta CES etkinliğinde NVIDIA, GeForce RTX 40 Serisini bir üst seviyeye taşıyan yeni ekran kartlarını tanıttı. Bu kapsamda GeForce RTX 4080 SUPERGeForce RTX 4070 Ti SUPER ve GeForce RTX 4070 SUPER  görücüye çıktı.

Ocak ayında piyasaya sürülecek olan GeForce RTX 4070 SUPER, satışa sunulan ilk ürün olacak. Bu ekran kartı, GeForce RTX 4070’e kıyasla %20 daha fazla çekirdeğe sahip olmasıyla dikkat çekiyor. En yeni ve en güncel oyunlarda 1440p çözünürlükte maksimum ayarlarda mükemmel performans sunan ürün, grafiksel olarak en yoğun oyunlarda GeForce RTX 3090’dan daha hızlı bir performans sergileyerek gücünü etkili bir şekilde kullanıyor. Ayrıca, DLSS 3 özelliği sayesinde oyunlarda %50 daha hızlı bir deneyim sunuyor.

Lansmanı desteklemek adına NVIDIA, yeni bir Game Ready Sürücü yayınladı.

Yeni Game Ready sürücü ayrıca Palworld,için de oyuncuları hazırlıyor. DLSS 2 desteği ile 19 Ocak’ta Erken Erişim’e giren Palworld, bu sürücü ile en iyi performansa ve görüntü kalitesine sahip olacak.

Daha Fazla DLSS Oyunu

Bu hafta DLSS desteği alan oyunlar ise:

  • Dead Signal şimdi DLSS 2 desteğiyle erişilebiliyor.
  • Palworld,19 Ocak’ta DLSS 2 ile erken erişime giriyor
  • United 1944,DLSS 2 ve DLAA ile şimdi erken erişimde
  • Who is Abby, DLSS 3 ve Işın İzleme desteğiyle şimdi erişilebiliyor

 

Tüm RTX Oyunlarının ve uygulamalarının listesi:

https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/nvidia-rtx-games-engines-apps/