Sosyal Medya

Kripto Para

OIX ve Antic İş birliği! NFT’ler artık grup halinde de satın alınabilecek!

Sosyal NFT pazar yeri platformu OIX, içerik oluşturucular ve koleksiyoncular için NFT'lerin grup halinde satın alınmasını sağlamak üzere Antic ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

NFT’ler artık grup halinde de satın alınabilecek!

NFT’lerin grup halinde satın alınması için OIX ile ANTIC iş birliğine gitti.

Sosyal NFT pazar yeri platformu OIX, içerik oluşturucular ve koleksiyoncular için NFT’lerin grup halinde satın alınmasını sağlamak üzere Antic ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Kurulan bu ortaklıkla birlikte içerik oluşturucular, artık NFT’lerini bir grup koleksiyoncuya satabilecek ve böylece daha geniş bir kitleye ulaşmalarını kolaylaştırarak potansiyel olarak eserlerinin değerini artırabilecekler. Bu ortaklığın hem içerik oluşturuculara hem de koleksiyonerlere yeni fırsatlar yaratacağını dile getiren sosyal NFT pazar yeri OIX’in CEO’su Doğu Taşkıran, bu iş birliğiyle birlikte koleksiyonelerin de kendi başlarına satın alamayacakları NFT’leri artık satın alma olanaklarının ortaya çıktığını belirtiyor. 

 

Sosyal NFT pazar yeri OIX ile dijital varlıkların ortak mülkiyetine izin veren Antic, NFT’lerin grup halinde satın alınmasını sağlamak üzere iş birliğine gitti. Bu anlaşmayla birlikte içerik oluşturucular, NFT’lerini bir grup koleksiyonerlere kolayca satabilecek ve eserlerin de değeri artacak.

NFT pazar yeri OIX’in CEO’su Doğu Taşkıran

Anlaşmanın hem koleksiyonculara hem de içerik oluşturuculara benzersiz fırsatlar yaratacağını vurgulayan sosyal NFT pazar yeri OIX’in CEO’su Doğu Taşkıran,

“Antic, dijital varlıkların ortak mülkiyetine izin veren devrim niteliğinde bir teknolojidir. Herhangi bir fiziksel ve dijital varlığın bütünleşik olarak ortak sahipliğini sunan ilk pazar yeri olmak, Web3’ü gerçekten sosyal bir deneyim haline getirme taahhüdümüzün bir kanıtıdır. Bu iş birliğinin koleksiyoncuların kendi başlarına satın alamayacakları NFT’leri artık toplu bir şekilde satın alma olanağı yaratacağına inanıyoruz.” açıklamasında bulunuyor.

 

Dijital varlıkların ortak mülkiyetine izin veren Antic ile OIX arasında kurulan bu ortaklıkla koleksiyoncular ve içerik oluşturucular aynı zamanda dijital veya fiziksel varlıkların sahipliğini başkalarıyla da paylaşma fırsatına sahip olacaklar. Web3’ü gerçekten bir sosyal deneyim haline getirme taahhüdünde bulunduklarının altını çizen OIX CEO’su Doğu Taşkıran,

“Herhangi bir fiziksel ve dijital varlığın bütünleşik ortak sahipliğini sunan ilk pazar yeri olmak, Web3’ü gerçekten sosyal bir deneyim haline getirme taahhüdümüzün bir kanıtıdır. Ailenizle, arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınızla ve hatta komşularınızla birlikte bir şeyler satın almak ve sahip olmaktan daha sosyal bir şey yoktur. Antic ile çalışmaktan heyecan duyuyor ve bu ortaklığın NFT pazarı için heyecan verici yeni olanaklar yaratacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullanıyor.

 

Metaverse için sosyal NFT pazar yeri OIX platformuna https://oix.app linki üzerinden ulaşabilirsiniz.