Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Sosyal NFT Pazar Yeri OrderinBox İsmini OIX Olarak Değiştirdi!

Sıradan bir NFT pazar yerinden farklı olarak bir sosyal bileşene sahip olan Orderinbox, isim değişikliğine giderek yoluna OIX olarak devam edeceğini duyurdu.

Sosyal NFT Pazar Yeri Orderinbox Yoluna OIX Olarak Devam Edecek

Sosyal NFT Pazar Yeri OrderinBox İsmini OIX Olarak Değiştirdi!

Sıradan bir NFT pazar yerinden farklı olarak bir sosyal bileşene sahip olan Orderinbox, isim değişikliğine giderek yoluna OIX olarak devam edeceğini duyurdu. İsim değişikliğiyle birlikte Web3 dünyasının en beğenilen markası olmayı hedeflediklerini vurgulayan OIX CEO’su Doğu Taşkıran, bu değişikliğin yeniliği temsil etme hedeflerinin bir göstergesi olduğunu belirtiyor.

İçerik oluşturucularının hayran kitlelerini oluşturabildiği, iş birliği fırsatlarını keşfedebildiği ve platform içinde güçlü ilişkiler kurabildiği metaverse için sosyal NFT pazar yeri olan Orderinbox, bundan sonra yoluna OIX olarak devam edecek.

Tek tıkla NFT oluşturulabilen ve listelenebilen, çoklu blok zincir, kripto cüzdan ve dil erişimine de imkan tanıyan Vancouver, Kanada merkezli OIX, yenilenen yüzüyle kullanıcıların hizmetine açıldı. OIX ismine gidilmesine ilişkin, Web3 dünyasının en beğenilen markası olmayı hedeflediklerini dile getiren OIX CEO’su Doğu Taşkıran, bu değişikliğin yeniliği temsil etme hedeflerinin bir göstergesi olduğunu belirtiyor.

Topluluğumuzun Sesine Kulak Vererek İsim Değişikliğine Gittik

Uluslararası yardım kuruluşlarına bağış yapmaktan, tek tıkla NFT oluşturmaya kadar kullanıcılarına platformda çeşitli olanaklar sunan OIX, sanatçılara ve içerik oluşturuculara benzersiz fırsatlar yaratıyor. “Global içerik oluşturucu ve koleksiyoner topluluklarının sesine kulak vererek sosyal NFT pazar yerinin adını OIX’e dönüştürürken oldukça heyecanlı olduklarını dile getiren Doğu Taşkıran,

“Genç markamızın yeni dinamik hali ve görünümü Web3 dünyasının en beğenilen markası olma ve tüm merkezsiz toplulukların kalbini çalarak her anlamda yeniliği temsil etme hedefimizin en önemli göstergesidir.” ifadelerinde bulunuyor.

Metaverse için sosyal NFT pazar yeri OIX platformuna https://oix.app linki üzerinden ulaşabilirsiniz.