Sosyal Medya

Kripto Para

OKX, Türkiye’deki proje geliştiricileriyle bir araya geldi

Dünyanın en hacimli kripto para borsalarından OKX, kripto para piyasalarının dalgalı bir dönem geçirdiği şu günlerde kripto projelerine destek vererek ekosisteme katkı sunmaya devam ediyor.

Global kripto para borsası, Türkiye’deki proje geliştiricileriyle bir araya geldi

Kripto para piyasaları dalgalı bir dönemden geçerken global kripto para borsası OKX, ekosisteme verdiği destekte vites artırdı. Borsa geçtiğimiz günlerde, Coinoxs ile birlikte OxsConnect Hub Nişantaşı’nda düzenlediği “Yerel Proje Listeleme” etkinliğinde lokal proje geliştiricileriyle bir araya gelerek potansiyel listelemeler ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi.

Dünyanın en hacimli kripto para borsalarından OKX, kripto para piyasalarının dalgalı bir dönem geçirdiği şu günlerde kripto projelerine destek vererek ekosisteme katkı sunmaya devam ediyor. Borsa geçtiğimiz günlerde düzenlenen Istanbul Blockchain Week kapsamında OxsConnect Hub Nişantaşı’nda “Yerel Proje Listeleme” adında bir yan etkinlik gerçekleştirdi. OKX, bu etkinlikte lokal proje geliştiricileriyle buluşurken, potansiyel listelemeler ve yatırım fırsatları değerlendirildi.

OKX’in düzenlediği Yerel Proje Listeleme etkinliğine birçok proje geliştiricisi katılım gösterdi. Etkinlikte katılımcılar OKX Türkiye ekibine projeleri hakkında bilgi verme fırsatı yakaladı. OKX ekibi ise proje geliştiricilerine detaylarla ilgili sorularını yöneltti. Yerel projelerin global kripto para borsasında listelenmesi için ilk iş birliği adımlarının atıldığı etkinlikte proje geliştiricileri de birbirleriyle tanışma şansı yakaladı.

Yerel Proje Listeleme etkinliğine ilişkin açıklamalarda bulunan OKX Türkiye Pazarlama Direktörü Ahmet Onur Yeygün,

Kripto para piyasaları oldukça çalkantılı bir dönemin içerisinden geçiyor. Böylesi dönemlerde ekosistemi güçlü tutmak ve gelişimini sürdürmek için projelere verilen desteği artırmak gerekiyor. Türkiye’ye baktığınız zaman da kripto para piyasaları için önemli bir konuma sahip olduğunu görüyorsunuz. İçeride hem yatırımcı anlamında hem de geliştiriciler anlamında ciddi bir potansiyel var. Bizde bu potansiyeli değerlendirebilmek adına böyle bir etkinlik düzenledik. Burada projeleri canlı bir şekilde dinleyerek direkt temas etme, sorularımızı doğrudan iletme şansı bulduk. Potansiyel listelemeler ve yatırım fırsatları açısından oldukça faydalı bir etkinlik oldu. OKX olarak bundan sonraki dönemde de projelere verdiğimiz destekle birlikte ekosisteme katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.