Sosyal Medya

Samsung

OLED Ekranlı Katlanabilir Samsung Galaxy X Modeli Yılbaşında Gelebilir

OLED Ekranlı Katlanabilir Samsung Galaxy X Modeli Yılbaşında Gelebilir. Samsung Galaxy X OLED 2018'de Gelebilir. DETAYLAR?

Samsung Galaxy X Yılbaşında Gelebilir!

OLED Ekranlı Katlanabilir Samsung Galaxy X Modeli Yılbaşında Piyasaya Sürebilir.

Samsung OLED Ekranlı Katlanabilir Telefon

Samsung’un uzun süredir çıkarmasını beklediğimiz bükülebilir akıllı telefonu için çok ta uzun bir süre beklemek zorunda kalmayabiliriz.

Yahoo News gazetesinde yayınlanan yeni bir rapora göre, Güney Koreli Teknoloji devi Ocak ayında Galaxy X olarak adlandıracağı söylenen yeni akıllı telefonunu CES’de açıklamayı planlıyor.

Bunu destekleyen bir başka raporda yeni ürünün Samsung’un destek sayfasında gün yüzüne çıktığını söylüyor. Hollanda’lı Mobilekopen tarafından destek sayfasında  Galaxy X olarak adlandırılacak modelin, model numarası yer aldı.

OLED Ekranlı Katlanabilir Samsung Galaxy X SM-G888N0 olarak adlandırılıyor.

Samsung’un Mobil Şirketinin Başkanı Koh Dong-jin daha önce yaptığı açıklamada şirketin 2018 yılında katlanabilir yeni bir akıllı telefon çıkarabileceğini doğrulamıştı. Yine de nihayi ürünün nasıl bir şeye benzeyeceği konusunda pek fazla şey bilinmiyor ancak; Kore Patent Ofisi tarafından Ekim ayında yayınlanan patent görüntüleri sayesinde Samsung Galaxy X ‘in nasıl olabileceğin ve çalışacağı konusunda oldukça iyi bir fikrimiz var.

Söz konusu patent resimleri ekranı iç içe geçebilecek şekilde kıvıracak bir menteşeli sistemi işaret ediyor.

CES 2018’de öyle yada böyle muhtemelen Apple’ın iPhone X modelindeki “X” ifadesine gönderme yaparak şirket; Samsung Galaxy X modelini duyurabilir.

Mashable