Sosyal Medya

Otomobil

Ön satışa sunulan Chevy Silverado EV’ler, 12 dakika içinde tükendi!

ABD piyasasından kamyonetlerin yeri ayrı. Hele ki elektriklisi çok daha merak konusu... GM'in yeni 105.000 dolarlık elektrikli kamyoneti Chevy Silverado EV'nin teslimatlarının 2023 sonbaharında başlaması bekleniyor.

Ön satışa sunulan Chevy Silverado EV’ler, 12 dakika içinde tükendi!

ABD piyasasından kamyonetlerin yeri ayrı. Hele ki elektriklisi çok daha merak konusu… GM’in yeni 105.000 dolarlık elektrikli kamyoneti Chevy Silverado EV’nin teslimatlarının 2023 sonbaharında başlaması bekleniyor.

M, Chevrolet Silverado EV’yi CES’te resmen açıkladıktan kısa bir süre sonra, 105.000$’lık RST First Edition’ın şimdiden tükendiği ortaya çıktı. GM CEO’su Mary Barra’ya göre sadece 12 dakika içinde satışa sunulan tüm araçlar satıldı.

Barra, Bloomberg’e iş için kullanılacak kamyonet modelinin 2023 baharında satışa sunulmasının beklendiğini söyledi. GM ayrıca sonbaharda RST First Edition’ı teslim etmeye başlamayı planlıyor. Normal RST 39.900 dolardan başlıyor, ancak bu yeni model 2024 yazına kadar gelmeyecek.

Elbette kaç tane RST First Edition Silverado’nun ön sipariş için hazır olduğu belli değil, ancak Silverado içten yanmalı motorunun popülaritesi göz önüne alındığında, hızlı satış çok şaşırtıcı değil.

Elektrikli modeller için oldukça yoğun bir talep var. Örneğin Ford, yoğun talep nedeniyle F-150 Lightning rezervasyonlarını durdurmak zorunda kaldı ve bu hafta üretim kapasitesini yılda 150.000 araca iki katına çıkarma planlarını olduğunu açıkladı.