Sosyal Medya

Android

OnePlus 6 RED, Kırmızı Renkli One Plus 6 Geliyor

OnePlus 6 RED, Kırmızı Renkli One Plus 6 Geliyor. OnePlus iki siyah varyantından sonra, beyaz, şimdi de kırmızı renkli sürümünü piyasaya sürüyor. Kırmızı OnePlus 6 Ne zaman Gelecek?

Red OnePlus 6’nın Satışa Sunulacağı Tarih Belli Oldu!

Kırmızı OnePlus 6 10 Temmuz’da Satışa Sunuluyor. OnePlus 6 ‘nın Yeni Rengi Açıklandı, Kırmızı… 

OnePlus 6 RED gümüş desenli ve parlak tasarımı ile Hindistan ve Kuzey Amerika pazarına 10 Temmuz itibariyle satışa sunulacak. 579$’dan satışa sunulacak Kırmızı OnePlus 6, 128 GB depolama alanı, 8 GB RAM özelliklerine sahip olacak. Hindistan’da ise 16 Temmuz’da satışa sunulacak.

OnePlus 6 RED, Kırmızı Renkli One Plus 6 Geliyor

Telefon aralarında Türkiye’nin de olduğu Avrupa pazarında da satışa sunulacak ancak; bu lansman ile ilgili henüz bir tarih paylaşılmış değil.

OnePlus 6 geçtiğimiz Mayıs ayında iki siyah varyantı ile satışa sunulmuş ve kısa zamanda – 22 günde  1 Milyon adet satmayı başarmıştı. Geçtiğimiz ay da beyaz sürümünü çıkaran şirket renklerine Kırmızıyı da eklemiş oldu.

Oneplus Kablosuz kulaklıkları ile başarılı bir satış grafiği sergiliyor. Kırmızı renk modasına o da katılmış oldu.

Yeni One Plus 6 Teknik Özellikleri Neler?

OnePlus 6 ile şirket çarpıcı bir AMOLED ekran sunmaya devam ediyor. 19:8 en boy oranına (6.28 inç) sahip bir çentikli ekran kullanılmış. Ekranın 2,280 x 1,080 çözünürlüğü, umduğum Quad HD + (2,880 x 1,440) yükseltme olmasa da, genel görüntü kalitesi göz önüne alındığında, bu hala çok fazla. Ayrıca, bu OnePlus’a OxygenOS’u (Android 8.1’i temel alan) süper hızlı bir şekilde saklamak için biraz daha kolaylık sağlar ve şimdiye kadar telefon genel olarak inanılmaz derecede sorunsuz bir şekilde çalışır.