Sosyal Medya

Mobil

OnePlus 9 daha büyük bir ekrana ve Note 20 benzeri kameralara sahip olabilir

OnePlus 9 daha büyük bir ekrana ve Note 20 benzeri kameralara sahip olabilir. OnePlus 9 özellikleri ile 8T'nin daha gelişmişi olacak ancak ...

OnePlus 9 daha büyük bir ekrana ve Note 20 benzeri kameralara sahip olabilir

Elbette OnePlus 8T’den bir kaç özellik almış…

OnePlus 9’a, 8T’nin piyasaya sürülmesinden sadece haftalar sonra bir göz atıyor olabiliriz… 91mobiles ekibi, OnePlus 9 için temel tasarım seçeneklerinden bazılarını ortaya çıkaran CAD görüntülemeleri elde ettiğini söylüyor.

Düz bir ekran, bir köşe kamera çıkıntısı ve 8T’den bir delgeç selfi kamerası ödünç alacağı görülüyor. Aynı zamanda mevcut 6.55 inç OLED’den daha büyük bir ekrana ve Galaxy Note 20 ailesini anımsatan bir arka kamera setine sahip olabilir.

İlgili sızıntıya göre iki ana kameranın yanında bir küçük kamera daha var ve bu sensörün 8T tasarımını bir adım öteye götürmek için kullanılmış. Yine de içinde ne olduğu hakkında hala pek bir şey bilinmiyor. Daha önceki sızıntılar, OnePlus 9’un beklenen Snapdragon 875 yongasında çalışacağını ve 8T benzeri 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağını öne sürüyordu.

8 Serisinde olduğu gibi temel modelin yanında daha gelişmiş bir OnePlus 9 Pro modeli de gelebilir.  Söylentilere göre Mart ayında kadar şirket 9 model duyuracak.

Tüm bu tasarımın 2021’de gelip gelmeyeceğinin de bir garantisinin olmadığını yeniden belirtmekte fayda var. Zira OnePlus, özellikler ve gereksinimler günün koşullarına göre değişirse, One Plus 9’un form faktörünü değiştirmek için gerekli zamana da sahip.