Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Online ekran ve web kamera görüntüsünü nasıl kayıt ederim?

En kolay şekilde ekran kaydedici bir uygulama mı? arıyorsunuz? Ücretsiz, ekranınızı ve web kameranızı VEED.IO'nun hazırladığı uygulama ile gerçekleştirmek oldukça kolay....

Ücretsiz ekran ve web kamera görüntüsünü nasıl kayıt ederim?

En kolay şekilde ekran kaydedici bir uygulama mı? arıyorsunuz? Ücretsiz, Ekranınızı ve web kameranızı VEED.IO’nun hazırladığı uygulama ile gerçekleştirmek oldukça kolay….

VEED.IO özellikle online ekran kaydını oldukça kolaylaştırdı. Üstelik sınırsız… Gelin detaylara bir bakalım…

Ekranınızı çevrimiçi kaydetmenin ve yakalamanın en kolay yolu. VEED.IO…

Windows veya Mac bilgisayarınızda kolayca çalışır, yazılım indirme veya eklenti gerekmez. Zaman sınırı (istediğiniz kadar kaydedin) veya video sayısı (istediğiniz kadar video kaydedin!) olmadan şimdi ekran görüntüsünü kayıt etmeye başlayabilirsiniz.

İş toplantılarını, iş arkadaşlarınıza mesajları, açıklayıcı videoları, video sunumlarını kaydetmek için mükemmel bir yardımcı…

Tüm bilgisayarlar, mobil cihazlar ve tabletler ile uyumlu ve tek tıkla kayıt etmeye başlayabilirsiniz.

[Webcam Test] – (https://www.veed.io/webcam-test)

Size yardımcı olması açısından;

Ekranınızı Nasıl Kaydedersiniz? Kısaca anlatalım…

Öcelikle, hazır Layout listesinden seçim yapın (ekranınıza, kameranıza veya mikrofonunuza erişmek için uygulamaya “İzin Ver” ile izin vermelisiniz.). Hemen belirtelim yalnızca ekranınızı, yalnızca web kameranızı veya her ikisini aynı anda kaydedebilirsiniz!

Kayda başlamak için!

için her zamanki gibi kırmızı düğmeye tıklayın! Kayıt başlamadan önce bir geri sayım işlemi göreceksiniz. Eğer karıştırırsanız endişelenmeyin. Sınırsız zamanınız ve sınırsız tekrar hakkınız var. Diğer sayfalara gidebilirsiniz ve merak etmenize gerek yok zira kayıt işlemi siz bunu yaparken de devam ediyor.

İnceleme, düzenleme ve dışa aktarma!

Kaydınızı incelemek için oynatabilir, arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla paylaşmak için “Paylaş”a veya videonuzu düzenlemek için “Düzenle”ye tıklayabilirsiniz (ekran kaydınıza metin, altyazı ve profesyonel dokunuşlar ekleyebilirsiniz.)

Uygulamayı nasıl kullanabileceğinize dair bir video’da var.

Birden çok düzen ile ekranınızı yakalayın

Kayıt etmek istediğiniz içeriğe uygun hazırlanmış Layout’lardan birisini veya bir kaçını seçebilirsiniz. Zira aynı anda hem ekranı hem de mikrofonu kullanmanız mümkün. Yan yana veya üst üste yerleştireceğiniz web kameralarla  kendinizi bu seçilen sahneye ekleyebilirsiniz.

Aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla düzen yani layout var. İster önemli iş görüşmeleri olsun, ister video sunumları veya oyunları olsun tüm bunların videolarını kolayca kayıt edebilirsiniz. Özetle  VEED’in çevrimiçi ekran kaydedicisi sizin için bunları ücretsiz yapabileceğiniz bir yardımcı araç olarak karşımıza çıkıyor.

Ekran yakalama, güçlü çevrimiçi video düzenleme özellikleri de var!

Ekran kaydınız bittiğinde, güçlü video düzenleyici özellikleriyle videolarınızı çevrimiçi olarak düzenleme imkanı da sunulmuş. Altyazı ekleyebilir, sahneler arasında geçiş yapabilirsiniz. Özellikle Ürün demoları, videolar, açıklamalı videolar ve çok daha fazlası için mükemmel.

Denemek isterseniz, hemen ekranınızı kayıt etmek için tıklayabiliriz.